Фатално късно за България, защото окончателно ще е продадена от тези продажници

Автор: Няма коментари Сподели:

РУГАХТЕ МЕ ЗАРАДИ БОКО!

ПЛЮЕТЕ МЕ ЗАРАДИ РАДЕВ!

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“ ОБАЧЕ, ВСЕ Е ВЯРНО!

И ПАК ЩЕ ДОЙДЕТЕ НА МОЙТА!

Помните ли, защото аз помня, как ГОДИНИ НАРЕД ме ругахте заради Боко Тиквата, когото громях от първия му ден във властта, още като главен секретар на МВР?!

Тогава то бе полюции, влюбвания, възторзи какъв мачо бил, какъв герой идел на политическата сцена, то бяха вопли, стенания и оргазми от прехласнатост!

ГОДИНИ НАРЕД бях сам воин, но не промених позицията си. И много дълга и тежка беше битката ми за истината за Боко и кохортата му. Пак ме ругахте, блокирахте, изтривахте, псувахте, хакахте, обявявахте ме за луда, наркоманка, пияница, платена и всякаква.

Е? Дойдохте ли на мойта, а?! Дойдохте. Малко късничко, бая късничко, ама се освестихте да прогледнете онова, което бях провидяла. Не защото съм ясновидка, а защото винаги се доверявам първо на ВЪТРЕШНОТО МИ ЗРЕНИЕ ЗА НЕЩАТА И ХОРАТА. Те никога не са ме лъгали!

Когато единствена аз ви показах нагледно истинското лице на Боко – със снимките и видеото от спалнята с кюлчетата злато и пачките, с купищата записи, които публикува само АФЕРА, РЕВНАХТЕ веднага „Осанна!“…

И до днес всички, където станат и седнат, начело с президента и така наречените „късни революционери“, които докато аз громях Боко и компанията му, хлебеха от него и висяха по Дувара Му, за кюлчетата и пачките говорят и даже са толкова нагли, че нито веднъж не цитират сайта АФЕРА на който непрекъснато се позовават.

Помните ли, защото аз помня, как от първия му ден като президент, нарекох Румен Радев „Генерал Маринкин“?! И тогава то бяха възторзи, ръкопляскания, лозунги колко е прекрасен „льотчика“, то бяха ругатни, псувни, кълнене, блокирания, хакания срещу мен, само защото сега пък съм била платена от … Боко /хахахаха!/.

ГОДИНИ НАРЕД ви отварях очите, че този човек не е чист, и това пролича още с прегръдката му с Боко и нататък с „надграждащия“ му Гержиков, че е психопатийно комплексиран кариеристично, че е готов на всичко заради това, а както се видя сега – не му мигва окото да извършва гнусни предателства.

Писах как предава хората, които са му помагали, включително и мен и мои братя по оръжие – а ние рачихме да му помагаме, заради аман – заман, само за да падне Боко и Хунтата му! – писах каква циничност лъха от липсата на благодарност в името на личните си користни интереси. И то не благодарност, защото нещо сме искали – нищо не сме искали, а заради това, че човек опериран от чувството за благодарност, е лош човек. Пак ме плюхте, ругахте, наричахте ме продажна, продадена и нам си каква.

Десетки разследвания направих за да видите с очите си как корумпе кръгът около Радев е още по-нагъл и арогантно крадлив и от Боковия, снимки ви пусках, видео с Пламен Узунов – главният кадровик на Радев ви пуснах, пак врещяхте срещу мен и ме ругахте. Масонските мръсни връзки ви наредих и онагледих, за да ви покажа, че тези типове са алчни за власт и пари, радвахте се и викахте – хак и е!, когато Радевото котило убиваше сайта ми с безпрецедентни хакерски атаки. През това време любимецът ви рецитираше по телевизора как бил срещу мафиотските методи и за свободата на словото.

Още преди година ви написах в прав текст как ще се развие Играта – как Радев ще убие БСП, как ще служи единствено на мръсните американски интереси, как се е продал и предал на американците, скачахте обаче отгоре ми, че съм се продала на Боко /хахахахах!/.

Е? Дойдохте ли на мойта, а?! Дойдохте. Малко късничко, бая късничко, ама се освестихте да прогледнете онова, което бях провидяла. Не защото съм ясновидка, а защото винаги се доверявам първо на ВЪТРЕШНОТО МИ ЗРЕНИЕ ЗА НЕЩАТА И  ХОРАТА. Те никога не са ме лъгали!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Всеки прави избора си сам. Според чистотата на душата си, ценностите си, вярата си и духа си, ако изобщо ги има и не са заменени единствено с келепирджилъка.

Моят избор винаги е бил – че когато един човек Е ПРЕДАТЕЛ, какъвто и да е, гений да е, СЕ ЗАЧЕРКВА ПЛЪТНО С ЧЕРНИЯ ФЛУМАСТЕР – ИМЕТО МУ ДАЖЕ ДА НЕ ЛИЧИ.

Вашият избор си е ваш.

Моята работа е да ви отварям очите и ушите за Истината.

Както стана с Боко, така ще стане и с Радев – пак ще дойдете на мойта.

Но ако сега не се вслушате в сърцето си, а чувате само лицемерните лозунги и рецитации на продалите българските интереси измамници остапбендеровци, налазили България, благодарение на Румен Радев и менторката му Херо Мустафа, тогава, когато пак ще дойдете на мойта – ще бъде фатално късно.

.

                                                                                                                         Веселина Томова

                        П.П.

Да се бориш на глас е храбро –

но по-голяма е храбростта,

когато се биеш – вътре в сърцето си –

с кавалерията на скръбта –

когато побеждаваш – без зрители –

падаш – без никой да те съзре, –

когато не гледат патриотите

как героят им ще умре.

Такива храбреци дирят ангелите –

шествие от разперени крила –

ред подир ред – със равна стъпка –

и със белоснежни облекла.

Емили Дикинсън                                                      https://afera.bg/

Предишна статия

Лекари и врачи…

Следваща статия

1986 год, вот это были фильмы!

Други интересни