ПИРОВИ „ПОБЕДИТЕЛИ“ ПРИ НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ.

Автор: Няма коментари Сподели:

„С ВАС СЪМ“, АМА НАРОДА НЕ Е С НЕГО.

НАРОДЪТ ИМ ЗАБИ КРОШЕ В МУТРИТЕ. ХЕРОМУСТАФОВСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ УПРАВЛЯВА ТРИ МЕСЕЦА

При потресващо НИСКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ в България, с която народа заби кроше на всички така наречени български политици, резултатите показват, че огромна част от българския народ не е гласувал доверие И на идващото недоносче измамно, което ще се нарече – бъдещо правителство, дирижирано, наложено от Херо Мустафа и продуцирано от „синергията с дневния ред на САЩ“, в която се кълне Румен Радев.

Апропо, той рецитира, че рецитира „С вас съм“, ама се оказа, че народа изобщо не е с него и му го показа с тази ниска избирателна активност – 25,7%

За справка, през 2016 година на първи тур за избор на президент, избирателната активност е 57.47%. Тогава Румен Радев и Илияна Йотова получават  973 754 гласа, или 25.44%. Сами си направете изводите колко гласове загуби Румен Радев, заради предателство, тъпотия и „екип“ измамници – синергичният със САЩ, зеленосертификатният.

Днес на първи тур резултатите за президент са:

Румен Радев 49,1%

Анастас Герджиков 26,5

Мустафа Карадайъ 9,8

Лозан Панов 5,06

Костадин Костадинов 4,4%

Пировите „победители“ и за избор на парламент на фона на ниската избирателна активност са направо гротескни, при избирателна активност 25,6%.

Резултатите за парламент:

ГЕРБ 24,6

ПП- 24,1

БСП 13,7

ДПС 10,7

ИТН 9,9

ДБ 7,8

Възраждане 4,29

АФЕРА отдавна, отдавна го написа, че този път Херо Мустафа, тропайки с крака, ще подреди картите с остапбендеровските измамници, а ден преди изборите и Боко Тиквата изхленчи, че „до април!“ да си забравят его-то и да направят правителство, посочвайки като партньори именно остапбендеровските измамници и ристьовците.

Скромната ни прогноза е, че каквото и продуктово позиционирано правителство да се състави, то и до април няма да изкара, а март може и да бъде изгонено с камъне и дърве.

Така или иначе, една малка част от народа хукна пак подир поредните измамници, тоя път харвардски, и както само за два месеца забрави възторга към Слави, тия може и само след месец да изядат шута.

Не можем да искаме от народ, който с охота се подложи на лъжите на пирамидите, търка талончета като изоглавен, любеше в транс Боко, юрна се и след Зеления чорап и мошениците му, да бъде „отворен“. Мъдростта на този народ се изразява в тихия му бучащ протест – изобщо да не излиза да гласува. А не излиза – защото няма за кого да гласува и не припознава никого, като истинска промяна. А не вижда в никого истинска промяна, защото всичките са лицемерни лъжци, налагащи подмяна вместо промяна.

Впрочем, Руди Джулиани го казва най-точно:

„Те биха ви накарали да повярвате, че тези избори са за промяна срещу още от същото, но това наистина е фалшив избор, защото има добра промяна и лоша промяна.

Защото промяната не е дестинация, също както надеждата не е стратегия. “

Простата истина е, че благодарение на нефелното управление на Румен Радев и кохортата му от узуновци и копринковци резултата е този – скандално ниска избирателна активност, първо място за ГЕРБ и смешен резултат персонално за него, предвид пак ниската избирателна активност – „С нас си бил, а, зеленосертификатен? А сега върви на майната си!“.

А неговите солташаци – „мутри вътре, мутри вън“ дори и не влизат в парламента. За сметка на остапбендеровците му, дето тепърва ще втрещяват още народа.

Това е положението.

След три месеца пак. Тия, които днес „победиха“, да им имаме пировата победа, изобщо даже и не разбраха какво си пожелаха. А какво ги чака – бедна им е фантазията.

Както го е казал народа – гъз глава затрива.

https://afera.bg/

Предишна статия

Чипирования и зомбирования людей в России

Следваща статия

ТЪЖНА КАРТИНА СЛЕД ИЗБОРИТЕ! Мисля, че ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

Други интересни