„Еко“-система на микрочипирани и хибридното ново човечество

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди няколко дни „влогърката“ Екатерина Коваленко излезе в наскорошно видео, в което предупреждава всички за това, че ни остава много малко време, за да предвидим страшното бъдеще, което подготвят за децата ни.

Тя казва, че за съжаление много хора са прекалено зависими от манипулациите на популярната индустрия, и същите като чуят нещо, което не проумяват – веднага го свързват с фантастика и конспирация. Вижда им се прекалено сложно. Написах „за съжаление“, защото това състояние ги докарва да не проумяват, какво се случва. Такива, които не са предвидили събитията – няма да могат да се защитят. В днешно време дори не трябва и да разбирате, а просто да си отпушите ушите и слушате, казва Коваленко.

Тазгодишно издание на списание „Time“ беше озаглавено „2045 – Годината, в която човекът става безсмъртен“. Виждате от обложката, че става въпрос за човешки образ, който е включен с кабел във врата. Това реално не е човек, а е трансчовек (transhuman). Коваленко се е поразровила за да открие, че средата на 2019 год се е провела среща на трансхуманистите, среща във Ватикана. Там се е обсъдило създаването на „новото човечество“, така нареченото Humanity 2.0 (Човечество 2.0). Втора версия. Все едно става въпрос за виртуални хора, които е дошло време да бъдат актуализирани.

На тази среща се е обсъждал прехода към този „трансчовешки свят“. Сега вече на много би трябвало да им се изяснява защо беше този зор през последните години с правата на ЛГБТ+ и всякакви подобни. Правело се е за да се легитимират новите създания, да се нормализират „фантастичните“ хуманоиди.

На тази среща се е обсъждало как да бъде програмирано бъдещето ни, изкуствено човечество и др. Обърнахте ли внимание? Във Ватикана.

Участвали са технологични, корпоративни, финансови, правителствени, академични, църковни и медийни лидери на събрание на „мислителите“ за „установяване на най-добрия път напред с човечеството и технологиите в хармония“. Досещайте се, за каква „хармония“ става въпрос.

Както се разбира, сегашните хора сме „препятствие“ за успешната реализация на това „ново човечество“. За нашите читатели е пределно ясно всичко, защото пишем от 2013 год за всичко това и доста бързо могат да свържат днешните събития с този план, както се изяснява последно време от това, какво представлява съдържанието на ваксините за ковид-19. Разбира се и самите тестове и маскидистанция и всичко друго влиза в играта.

Точно така, промяната, или подмяната, се извършва без нашето съгласие, разбира се, и в момента тече създаването на това „изкуствено човечество“.

Целта е във ваксиниран субект А да бъде изменена генетиката за да може възможното оплождане от неваскиниран субект Б (или обратното) – да бъде произведен желания продукт. Това е един вид генномодифицирано инвитро, за което родителите нямат достатъчно интелект да го разберат, че е това, което е. Луда работа, но такава е „новата нормалност“.

Не си мислете, че някой се е инжектирал с тези препарати доброволно. Всичко са лъгани до ден днешен.

Както вече сигурно разбирате, или сте разбрали – намираме се на прага на изчезването на човешкия род. Паразитите от кръвната линия, които са контрольорите на тази реалност, както е било в миналото, искат да бъдат „боговете“ на този технологичен нов свят. Вероятно си мислят, че ще го заселят единствено със своята кръвна линия, а останалото ще бъдат някакви удобни прислужници хибриди. Както може да се досещаме и предполагаме, в даден момент тази линия също ще бъде унищожена от био-синтетичните хибриди. Земята ще се превърне в едно огромно минно землище, където ще се вадят ресурси и … общо взето това няма значение. Просто е една хипотеза.

В близките години на 100% ще видим и създаването на съвсем нова религия, вече са положени основите. Тази религия ще включи в себе си всички основни религии и ще се превърне в част от машината на Технокрацията, която е тоталитарната идеология на тираните. Това ще е новата огромна система, в която децата ще бъдат без родители, защото в много скоро време ще бъдат отворени концентрационни лагери по целия свят, за да вкарат всяка опозиция и евентуална такава вътре. Отвън лагерите също ще бъде постоянен геноцид наврян в близалка за деца. Свят препълнен с много болни хора, които са напъхани в гета, а останалите отвън преследвани за да бъдат напъхани вътре също. Просто е една хипотеза, нали?

Да напомня, че казват най-официално, че са инжектирани милиарди хора по света.

Интернет на телатана нещата и др. са вече напълно ефективни. Мозъчни импланти, които ще могат да променят човешките мисли, желания, всички чувства, зрение, здравословно състояние – напълно и много детайлно управление, проследяване, запис на всеки аспект и секунда от съществуването на хибрида и все още съществуващите човеци.

Както вече е известно в момента се инсталира в целевите групи най-страшното биологично оръжие, което можехме да си представим, че ще използват за да ударят с изпълнението на дългогодишния си план. Хазарските старейшини са разобличени тотално. Цялата им кръвна линия е изложена на показ, а това го видяхме в скандала с „черната книга“ на педофила и трафикант на деца Джефри Ипщайн … което беше хлопването на вратата и трябваше да приведат плана си в действие.

Цялата „реалност“ на популярната илюзия е потопила телевизионните зрители в трагично психологическо състояние, за което предвиждахме и ние, и множество специалисти по цял свят. Социалната дистанция е психологическа война. Карантината е домашен арест с претекст, че сте отказали да се тествате със специално настроен тест за нещо виртуално, несъществуващо. Маските са част от тази атака. Тестове, маски, дистанция … това е психологическа и нано-технологична, био-химическаелектромагнитна война.

Жертвите ще бъдат държани в щастливо състояние, защото от култа знаят, че така няма да се съпротивляват обработените от популярната „култура“. Която е психологическа война. Евросъюза е напълно създаден с тази цел, да бъде използвана корпоративна военна структура за превземането на всички държави и сливането им с глобалната диктатура.

Това никога не е било „просто хипотеза“, а излагано последователно от „развлекателната“ структура, политическата и медийната/пропагандна структури.

На кратко: това е война на паразитите срещу човечеството.

Екатерина Коваленко завършва с призив да си останем човеци. Имаме ли друг шанс?

Anony, 2 ноември 2021
по видео на Екатерина Коваленко*, превода от Г. Николаева


Референции:

Предишна статия

Културата на изтреблението иска главата на един будител

Следваща статия

Причинителят на Ковид НЕ е вирус

Други интересни