Приятна изненада: 80% от полицаите с ясна позиция, пазят правата си, а така пазят и нас

Автор: Няма коментари Сподели:

Част от протокола на заседание на СФСМВР относно мерките на правителството за задължителна в@к$ин@ция на всички държавни служители – ето така (за начало) се отстоява позиция, а ако тя не бъде зачетена, има и други начини..

По-рано днес публикувах статия, в която засегнах проблема, пред който са изправени държавните служители. Акцентът беше върху военнослужещите, но за пръв път обърнах внимание и на полицаите. Макар да нямам преки наблюдения в техните среди, знаех, че са мишена на фашизоидния поход на ваксинеристите, купени от ЕК с парите по „Плана за възстановяване и развитие (към патологизирания Нов световен ред)“.

Да, те са мишена. Но огромното мнозинство от тях нямат никакво намерение да се подчиняват на незаконни диктати. Свързаха се с мен, за ми обяснят, че някои от предразсъдъците ми към тяхната „гилдия“ са неоснователни, други са, но във всеки случай не са стереотип.

Оказа се, че те вече имат ясна, при това документирана позиция по въпроса с извиването на ръцете им за „имунизация“ или „тестване“ през няколко дни. В предишния си материал бях писал, че ако ще ме изненадват приятно, СЕГА е моментът. И те го направиха днес, още в същия ден, а изненадата е повече от приятна и съм дълбоко трогнат от общуването си с тези хора в дух на взаимно уважение.

Нямам разрешение да споделя пълното съдържание на общуването си с тях, но мисля, че мога да го обобщя. В решителния момент мнозинството полицаи са готови да застанат на страната на народа. Защото са наясно, че се гради – цитирам ги: „нов тоталитарен ред“!

Иван Стаменов
26.10.2021 г.

https://www.otizvora.com/2021/10/14220/priyatna-iznenada-80-ot-politsaite-s-yasna-pozitsiya-pazyat-pravata-si-a-taka-pazyat-i-nas/

Предишна статия

Кацаров и Радев ядосаха един Телец и получават две дози рога в слабините…

Следваща статия

И така, започна Голямата чистка на Новата нормалност… по зададена команда и към набелязаните хора

Други интересни