Кацаров и Радев ядосаха един Телец и получават две дози рога в слабините…

Автор: Няма коментари Сподели:

https://rumble.com/vo61en–….html?mref=srt1v&mc=dosh4

Необикновен Телец съм. Не реагирам агресивно на червения цвят като другите. От ноздрите ми излиза дим и наточвам двата рога, когато развеят нещо ЗЕЛЕНО пред очите ми, било то плащ или просто „невинен сертификат“.

Друго, което ме вбесява, е… НАГЛОСТТА на лъжовни загриженици. Дори не е задължително да е в зелено. Лъжите мога да толерирам, наглостта – не, особено ЗЕЛЕНАТА.

А това, дето все още се явява президент, и протежето му със спринцовките и иглите (наредени в сноп като фасциите на фашистите), дето е спуснато с парашут, защото никой от нас не го е избирал, нещо много си повярваха. И да не си вярват, пробват – ако мине някоя Заповед, мине. Само дето на мен тия не ми минават и набождам жалките им опити за човешка реч.

* * *

Подкастите на Иван Стаменов могат да се свалят и прослушват в MP3 формат директно от канала на „От Извора“ в Telegram.

* * *

• Фалшивите новини и НАГЛОСТТА на Кацаров за случилото се при вакси пункта във Варна

• Да освежим късата памет на Стойчо Кацаров, затъващ в поквара

• Антиваксър ли е Ангел Кунчев, щом е цитиран да казва СЪЩОТО, което представлява и нашата основна аргументация:

„Те по-скоро ще са експериментални и няма да стигнат [още през 2020 г.] до България. До нас ще дойдат първата половина на следващата година и то без гаранции за качество.“

• Какво да (не) правите, ако ваксите станат задължителни

• Пандемия на страха, криза на капитализма и възход на тиранията

• Цифровите валути на централните банки и бъдещето на тотален контрол

• Израелците, които не получат трета доза, губят валидността на своите вакси паспорти и стават неваксинирани и антиваксъри със силно ограничени права. Това е измамната схема, която опитват да прокарат в България и по целия свят. Затова всеки, който вдига бройките и процентите на „имунизираните“ у нас, с което създава условия за вакси паспорти, може да се смята за предател – първо на себе си и семейството си, а после и на цялото общество. Не вярвайте нито за миг, че сертификатите щели да бъдат безсрочни и нямало повече да ви принуждават да се инжектирате.

• Една идея от Москва за Кацата с ферментиращи и вонящи вносни идеи– там блокират социалните карти на неваксинираните хора над 60-годишна възраст. Много руснаци получават и ПЕНСИИТЕ си по тези карти. Те ще могат да бъдат деблокирани след ваксинация. Искам Кацаров да пробва нещо такова в България, за да видя как тогава някой ще му извие вратлето и довърши онова, което беше започнато от полицай (!) на протеста миналата седмица. Сграбченият за гушата си знае подробностите…

• В тази връзка ще ви напомня и статията си „Гарантиран ли е държавният монопол върху физическото насилие?“. Засега не агитирам, а само намеквам. Но прогнозирам, че скоро ще си говорим сериозно и по този въпрос.

• Новата нормалност стигна до фазата на Голямата чистка (във връзка с НАГЛАТА ЛЪЖА, че другите държави вече били цъфнали и вързали след достигането на висок процент лабораторни мишки).

• Над 90% набодена Исландия планира 15 години медикофашистки терор – само един пример за ДЕСЕТКИ държави по света, които са доволно „ваксинирани“, но въпреки болниците са пълни (от много време насам предимно с набодени) и се прокарват следващите етапи на терора. Няма НИТО ЕДНА държава по света, в която високият процент пласирани дози да е довел до разхлабване или отмяна на „мерките“. Даваха за пример Израел, но млъкнаха, защото вече не им върши работа. Сега дават за пример само Дания, но и там историята не е приключила и властите си оставиха ясно декларирана отворена вратичка да върнат ограниченията, когато преценят.

Клаус Шваб в книгата си за пландемията: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

• Клаус Шваб, господарят на Радев и Кацаров, във видео интервю:

„(Четвъртата индустриална революция) не променя това, което правите. Ако приемете генетичната модификация, само като един пример, ВИЕ сте тези, които се променят.“

• След като глобалистите ликвидираха медицината и епидемиологията, посегнаха и на икономическата наука

• Microsoft патентова система за доходи срещу „одобрени“ мисли и телесни реакции

• Джон Рапопорт: Генната терапия и планът на трансхуманистите

• Брандън Смит: Защо глобалистите отчаяно искат 100% набодени по света? (с акцент върху стерилизацията и депопулацията на човечеството)

• Телемедицина, телеобразование и какво още се задава около 2025 г. според лекция-доклад на NASA

• Документи: Зомбификацията е възможна с фарма „терапия“

* * *

https://www.otizvora.com/2021/10/14200/katsarov-i-radev-yadosaha-edin-telets-i-poluchavat-dve-dozi-roga-v-slabinite/

Предишна статия

Аримановата измама (и скорошното въплъщение на Антихриста)

Следваща статия

Приятна изненада: 80% от полицаите с ясна позиция, пазят правата си, а така пазят и нас

Други интересни