Диктатурата се засилва! Сертификатите на тираните!

Автор: Няма коментари Сподели:

Дайте да видим нещо много сериозно … да, политика!

Вече няма абсолютно никакво значение, за всеки един от нас в България и чужбина, от коя партия, вероизповедание, професия, футболен отбор, самоопределение, група, образование, килограми, цвят на червилото, красота, мускули и т.н. и т.н. сме. Да, полиция, войска, политици, организации … да четат също.

Всичко около тези „зелени сертификати“ е едно въвеждане на огромна и непоносима тирания, от която няма да има лесно излизане в продължение на много години. Може и никога повече.

Това ли искате за вас, вашите деца и внуци? Всички ние ли ще го позволим? С подчинението си? Няма нищо общо нищо от това със здравето на населението! Към кого е това подчинение? Към чуждестранни фармацевтични корпорации? Към корумпирани политици и олигархия? Към лобисти на същите корпорации в европейските институции? Кой плаща заплатите на работните места, които сега искат да ни отнемат??

На чия земя живеем? Какви сме по душа, народност? Това ли ще ни отнемат? Със „зелени сертификати“, които всеки вижда, че са за принуда да се ваксинираме всички в експеримент със съмнителни ваксини? За които е вече ясно как увреждат, убиват?

Някакви политици, известни личности и телевизионни експерти по нещо си ще ни казват да се ваксинираме? За вирус, който никой не иска да представи данни за изолирането и пречистването му? Тоест представят, но отговора е, че нямат такива. Никой не е сложил дори под елементарна микроскопия флаконите, нито кръв от ваксинирани, нито нищо! Няма информирано съгласие преди убождането, има подписване на декларация за отказване от човешки права и запис в експеримент, за който държавата никога не е споменавала, че е реално експеримент. Нямат разрешително за ползване в България, нямат никакви гаранции!

Тестовете бяха закупени години преди да обявят пандемията!

Алооо, караха ги още в началото с бусове за кренвирши и кашоните миришеха на мухъл.

Вече почти всички познаваме засегнати от ваксините, умрели от нежелани реакции, пълно е с групи в Интернет, които показват всевъзможни реакции, смърт … самата Агенция по лекарствата в САЩ и подобната и в ЕС сочат нечувани досега неблагоприятни реакции върху милиони инжектирани, десетки хиляди мъртви. Можете да четете за всички тези документи, медицински изследвания тук на сайта. Това ли ни принуждават да си инжектираме? Чрез сегрегация на българското общество? Чрез нарушение на хартата за правата на Човека? Чрез нарушение на Нюрнбергския кодекс? Чрез нарушение на българската конституция?

А защо са дискриминирани тези, които са алергични към ваксини? Увредени в миналото, вярващи християни, мюсюлмани и др. Или просто, защото не искат да се инжектират. Защо са принуждавани и притискани хора?

Това все повече прилича на началото на Втората световна война и Третия райх, когато са били зашити жълти звезди на „мръсните“ малцинствени групи и неприятели на режима. Обезглавявали са деца чрез гилотиниране, само защото са говорили свободно срещу режима.

Не, това няма да е като по време на комунизма преди 1990-та год. Ще бъде технологичен Ад. Технокрация по китайския модел. С робски труд, изземане на имоти, деца, концентрационни лагери, среднощни отвличания и т.н. и т.н.

Знаете ли, до какво ще доведат планираните след много скоро затваряне и вечерни часове за неваксинирани, които сме около 80% от населението? Как мислите, че ще го контролират властите? С гонки, милиции, проверки по улиците, по адреси? Агресията ще расте постепенно, хората все повече ще остават без работа, болни, без да могат да си платят основни сметки, цените от догодина ще са непоносими … не, това че се инжектирате няма да го прекъсне, виждаме го на много места как се случва.

Положението само ескалира, когато се примиряват и съгласяват всички. Това ли искаме? Колко беше сложно да спрете носенето на маски? Колко беше сложен бойкота на магазините, които ги изискват? Как мислите? Докъде се докарахме с тази сервилност?

Това, което виждаме и чуваме от множество наши контакти в Австралия, Израел, Канада и в някои страни членки на ЕС … един вид във всички „свободни пазарни“ държави. Ужасяващо е! Мислете!

Водещите медии и новинарски уебсайтове от около 18 месеца разпространяват компютърните измислени числа на Министерството на здравеопазването, които са до голяма част свързани с фалшивите резултати на pcr тестовете.

Ако си мислите, че с ваксинирането си в този експеримент ще можете да заживеете нормално се замислете върху това:

След 2-те дози ще бъдете вкарани в схемата за 3-та „бустерна“, с което ако се съгласите, ще оредявате дори още повече от тези предполагаеми 24% … Това ще се случи поради всевъзможни причини, естествено и здравословни.

Сертификата ви ще бъде невалиден след изтичане на срока на „предпазването“ на ваксината. Ще трябва да се „зареждате“ с „бустерни ваксини“ на всеки 6 месеца, после ще намалят този срок, защото тези препарати не защитават въобще от „предполагаемия вирус“ ковид-19 (Sars-Cov2).

Спирания на децата от училище, затваряне на малкия и среден бизнес … къде мислите, че ни насочват? Идва глад! Да, идва глад за целия български народ!

Помислете сега!

От 1991 год не е имало толкова голяма смъртност от ваксини, всички взети заедно. Още един път … „зеления цифров сертификат“ ще спира да бъде валиден и ще ставате отново като всички останали, няма да сте „специални“, а и ще трябва също да се тествате, без значение дали имате сертификат ще трябва да носите и маска, да спазвате дистанции … няма да отнеме дълго и ще загубите тази временна „привилегия“. До колко експериментални инжекции мислите, че ще издържите? А ако първите ви са били просто плацебо? А знаете ли, че има предвидени много повече от 3-та, 4, 5, 6, 7 и 8 дози … не се знае края им въобще. Мислете ако можете! Мислете.

И сега основното …

Съгласявате ли се да ни затварят, потискат, глобяват, преследват … и т.н. и т.н.? Слепи има ли, които да не виждат, че цялото население, дори и да приемате за верни официалните данни на властите, че сме над 80% неваксинирани? Тази бройка, какво ви говори? Че едни малък процент от населението потиска свободомислещо и разумно тотално мнозинство?

Замисляли ли сте се, че майки плачат по социалните мрежи и на улицата от страх, че ни налагат тези тоталитарни мерки? Да, майките разбират и усещат, какво се случва.

Погледнете ги всички в политиката, от тези, които са за притискане да се инжектират всички от бебета до тези в домове на възрастни … какви са мазни олигофрени.

Ето ви за улеснение кои са основните инжекционисти (много от тях чисти психопати) напиращи за геноцид, тирания, чист тоталитаризъм, диктатура, идиокрация и т.н.:

Бойко Борисов
Корнелия Нинова
Румен Радев
Христо Иванов
Слави Трифонов
Мустафа Карадайъ
Мая Манолова и сороските грантаджии
Светльо Витков

Пропускам ли някого, който е за инжектиране с ваксини в нелегален експеримент с хора?

Знаете ли, какъв им е претекста на всички? Че така правили всички други власти, и че всички вече се били инжектирали навън! Е, като са инжектирани толкова много, защо продължават с налагането на „зелени цифрови сертификати“?

Кой ще го оспори това, че тези хора не гледат да си отърват кожиците?
Мислите ли, че и на тях ще им бъде позволено да са нещо във всичко това?

Никой няма да ги пощади, това е просто началото на всичко. На целия удар срещу човечеството.

Сега е момента да се изправим всички … войска, полиция и всички други държавни служители, частния сектор, работниците, безработните, бездомните, младите, възрастните, медицинския персонал, шофьори, политици, организираната престъпност, хакери … всички до един като едно и кажем НЕ на тиранията!!! По всякакъв възможен начин!

Не го ли направим заедно, не премахнем ли тези хора от тези позиции, на които никой не ги е слагал!!!! Нямаме друга опция. Не съществува такава. Мислете, не можете да представите такава.

Не се заблуждавайте, че това го прави някой друг, че е някакъв вирус и завишена смъртност.
Не, това са тираните. Нямаме друг избор освен да се изправим.

Трябва да престанем да ходим на работа, ако ни задължават да се инжектираме, да напуснем училища, спрем децатата от държавните заведения, бойкотираме всички магазини и публични затворени и отворени пространства, които налагат маски, инжектирания и дискриминационни „зелени сертификати“. Стига толкова!

Иначе това е краят на България и всичко, което сме били, сме, и бихме могли да бъдем!

Свобода или Смърт

                                              Anony, 26 окт. 2021 год.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/10/26

Предишна статия

Една прекрасна песен! Изпълнение на Надя Тончева

Следваща статия

„ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“ В КОЯ ПОСОКА?

Други интересни