Ковид-19 в Италия: статистиката показва мащаба на престъпното безумие нар. мерки и ограничения

Автор: Няма коментари Сподели:

Анализа на статистиката на починалите от ковид-19 в Италия показва тревожни неща, но не за починалите, а за живите – за начина, по който ни манипулират, за да вкарат стадото в кошарата и за да го унищожат после с неговите собствени ръце.

Та, да видим какво казва статистиката за Италия: към 13-ти октомври, починалите от ковид-19 са общо 130 хил. души за около две години (60 хил. на година). Пита се в задачата това много ли е или малко? За да отговорим трябва да имаме база за сравнение.

И ето, това, което е интересното и важното е, че, когато се погледнат починалите по възрастови групи разбираме какъв голям театър ни се разиграва пред очите на “страшния ковид-19”. Предполагам, подобна е картината и в другите държави в ЕС (тоест лъжите и манипулациите, и там вървят с пълна сила).

Та, какво е положението по възрасти (починали за около две години):

  • От 0-9 години са починали общо 15 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 10-19 години са починали общо 20 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 20-29 години са починали общо 77 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 30-39 години са починали общо 289 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 40-49 години са починали общо 1211 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 50-59 години са починали общо 4776 души от ковид-19 (пренебрежим брой)
  • От 60-69 години са починали общо 13 634 души от ковид-19 (малък брой)
  • От 70-79 години са починали общо 32 957 души от ковид-19 (засегната група)
  • От 80-89 години са починали общо 52 547 души от ковид-19 (най-засегнатата група)
  • Над 90 години са починали общо 25 297 души от ковид-19 (засегната група)

Това показва, че 85% от починалите са във възрастовата група над 70 години, което значи, че всички под тази възрастова група се справят отлично с болестта, особено групата на хората под 60 години, за които общата смъртност на годишна база е под 0.075% (3500 души годишно на 4.7 млн. офиц. регистрирани случаи на ковид-19), което е нищожно, т.к. в Италия само на ден умират около 2000 души. Така излиза, че за два дена в Италия (нормално) си умират повече хора отколкото ковид-19 е покосил за една година на хора под 60 години.

Вие разбирате ли сега за каква нагла манипулация иде реч от страна на правителства и техните представители?

Това също показва следното – ако приемем, че ваксините работят, то хората под 60 години по принцип нямат нужда от ваксина, т.к. така или иначе те не са засегнати като цяло от болестта.

Когато забележим, че на месец в Италия умират около 50-60 000 души общо от старост, болести и фатални инциденти, то излиза, че процентно умрелите от ковид-19 са едва 10% от общия брой починали (което е нищожно на фона на останалите случаи). Да но крутите мерки, затваряния и преиграване с ваксините и сертификатите са все едно това съотношение е обратното, т.е. все едно 90% са починали от ковид-19. Като добавим и, че тези които са работещи са населението под 65 години, за които този вирус не е по-опасен от грип или настинка, то човек се пита какъв е смисъла на всички тези мерки? Кого спасяват? Така или иначе хората над 65 години са пенсионери в мнозинството си и могат лесно да се самоизолират вкъщи или да си ограничат контактите, за да се предпазят (ако се страхуват).

Извода за всеки разумен и мислещ човек е само един: разиграва ни се един голям театър и ни се пробутва сценарий (опасния ковид-19), който няма нищо общо с реалността. Разбирате ли, че самата тяхна статистика опровергава смисъла на всички тези мерки, т.к. показва, че НЯМА сериозно основание за притеснение?

Истината е само една: лъжат ви/ни нагло и безцеремонно. България и другите държави с подобни мерки е управлявана от банда корумпирани политически марионетки, които взимат и прокарват нелепи, опасни, неработещи и противоконституционни мерки. Но в резултат на това направиха живота на нормалния човек ад (което най-вероятно е и целта на занятието). Единствения сигурен резултат от тези мерки е съсипването на държавите и обществата ни – както икономическото, така и психо-физичното здраве на хората е сериозно разклатено.

Ще завърша така:

Ако не дадем навременен и мощен отпор на сценария, който е в ход, това е само началото на ада, в който целят да ни вкарат. Нали не вярвате, че това цялото безумие, системи за контрол чрез “Зелени паспорти” и мерки е случайно, и просто така ще ви оставят да дишате спокойно и че “мерките целят да ви спасят”? Защото следващата стъпка, която тази пасмина ще прокара е да направят ваксинирането с тази отрова нар. “ваксина” задължително (вече се случва в САЩ и Канада), да ваксинират децата ви и така ковид-19 безкрай, ваксинации безкрай, докато издържите…

Куриозното в случая е, че България и българите са водещи в борбата с това безумие нар. “ковид-19 пандемия” – като страната с най-малко ваксинирани (т.е. най-малко овце), изглежда все пак някъде из планетата Земя е останала капка разум и стремеж да се отстоява някаква остатъчна свобода. Така че “целия свят сега нази гледа” и от нас зависи да покажем отново на света, че има светлина в тунела и че има народ, който няма да позволи след пет века робство, отново, през задния двор да му наложат хомота на робството на 21 век.

Източник на данните: statista.com

Автор: д-р физ. науки Стоян Йорданов

Предишна статия

Анастасия Гешева: Който иска, да се ваксинира. Който не иска, да не се ваксинира. Кое е сложното?

Следваща статия

Как действа Кармата според Учителя Петър Дънов (аудио книга)

Други интересни