Очевидно имаме нова генерална цел – до просешка тояга да бъде докарана не само средната класа, но и голяма част от висшата класа у нас и по света

Автор: Няма коментари Сподели:

Създателите на „Курид 19“ преизпълниха целите си. А те бяха яко да се поодруса крушата.

Така за един по-добър свят отпътуваха доста хора с проблемно здраве. Фалираха и много фирми с влошено икономическо здраве. Отвори се ново жизнено и икономическо пространство по методите на хитлеристите.

Защото дали избиваш хора с отровен газ или с вирус в крайна сметка е едно и същo. Но нещата няма да спрат до тук. Случващото се явно много се хареса на новите фашистки ковид-владетели на света.

Очевидно имаме нова генерална цел – до просешка тояга да бъде докарана не само средната класа, но и голяма част от висшата класа у нас и по света.

Пък ако може междувременно да поизмрат няколко милиарда – още по-добре!

Бруталните цени на тока, горивата и отоплението и постепенно, неотклонното покачване на цените на храните скоро ще опразни сметките на домакинствата.

Туристическите пътувания по света ще ни останат май само далечен спомен, който ще разправяме на закрепостените си внуци, които с отворени очи ще слушат за гръцките плажове, италианските старини и френските музеи, които никога няма да са виждали. Пролетарии от всички страни съединявайте се!

Този стар комунистически призив скоро пак ще стане актуален. Защото натам са ни подкарали всинца.

Очаквам скоро някой да призове на световна въоръжена борба срещу ковид-фашистите. Свобода от ковид-фашизма или смърт? Скоро май ще трябва да избираме.

                                                                       Емил Василев               https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Надя Тончева – един бисер в короната на музиката!

Следваща статия

Шокирующая Правда о тех кто приближает Конец Света! ТАЙНЫЙ ВАТИКАН!

Други интересни