За да променим българската политика, на всеки политик трябва да бъде пределно ясно, че ПРОШКА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Промяна може да има само когато има справедливост за свършеното досега. Американските проекти на българска територия взаимно се застъпват и защитават един друг. Спомняте ли си Борисов как дойде с идеята да накаже престъпниците и тези, ограбили България. Всъщност единственото, което направи, е, че доокраде каквото беше останало.

Спомняте ли си дивата реституция и приватизация и как Костов и Муравей Радев станаха милионери?

Спомняте ли си Желев с неговия поклон на Ран и на Ът?

Спомняте ли си освобождаването от данъци и дадените имоти на „Отворено общество“ на Сорос?

Спомняте ли си как и за колко продадоха „Балкан“ на един Гад?

Спомняте ли си коя снаха на ЦК на БКП подписа да затворим четири блока от АЕЦ?

Тези хора и сега са в политиката. На постове по партии, европарламенти, Народно събрание и правителства. Тези хора и сега ни дават тон какво трябва да правим. Тези хора и досега си харчат ограбеното от българския народ и държава. И досега продължават да служат на господарите си. Тези хора и досега не са получили справедливост и възмездие за НАЦИОНАЛНОТО СИ ПРЕДАТЕЛСТВО.

За да променим българската политика, на всеки политик трябва да бъде пределно ясно, че ПРОШКА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НЯМА ДА ИМА!

Трябва всеки политик да знае, че е слуга на народа и този народ заслужава достойни политици. Трябва всеки политик да получи справедливост за делата си. Ако трябва – и в затвора. Ако трябва – и в мината, да види как обикновените българи си изкарват хляба /е, ако политиците на подмяната не са ги затворили мините дотогава/.

И конфискация на ограбеното!!!

И ако трябва да кажа, какво ще е първото нещо, което ще направя: декларация, в която да заявя, че България е независима държава и никоя чужда държава няма правото да се бърка в българската политика, американските бази да се махнат незабавно от българска земя, пряко допитване до народа за ЕС и НАТО, забрана за насилственото ваксиниране и забрана за отмяната на граждански права за неваксиниранете. И най-вече – повдигане на обвинения срещу виновниците за поредната национална катастрофа!

Елена Гунчева                    https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Тезата ми, че в специализираната прокуратурата действа организирана престъпна група за кражба на бизнеси, очевидно е вярна

Следваща статия

КАК ОНИ ЖИЛИ ПО 1000 ЛЕТ?

Други интересни