ДИМАШ КУДАЙБЕРГЕН С НОВО ОТЛИЧИЕ (ИРИНА КИРИЛОВА)

Автор: Няма коментари Сподели:
Казахстанският певец Димаш Кудайберген беше обявен в конкурса King Choice за най – красивия мъж на Азия. Участваха певци и артисти от Корея, Китай, Япония , Тайвант, Тайланд, Филипини…
Това признание му дадоха ПОВЕЧЕ ОТ ДЕВЕТ МИЛИОНА от континента, който е най- голям в света. В Азия живее 60 процента
от населението на Земята в петдесет държави.
Населението на континента Азия е ЧЕТИРИ МИЛИАРДА И ПОЛОВИНА през 2018 година. И така, в този милиарден континент да участва в конкурс за най- красив мъж и да го спечели, е не само признание за красотата на певеца , но и израз на обич към него.
Валерия Кошкина – известна световна стилистка, която създава дрехите за Димаш, съобразявайки се с това, че пее в
Китай, в Америка и в Европа, разказва, че когато се срещнали, била поразена от красотата на лицето му и от красивото му тяло.
Пред нея стояло високо момче, което греело с красива усмивка.
И как иначе, след като Димаш две години се е занимавал с таекуондо, плува много добре, язди кон, играл е футбол, кара мотор и велосипед, играе тенис на корт и казва, че за да издържа на сцената му е необходимо да съчетава пеенето със спорта.
Затова Валерия, която е обличала известни личности, сенатори, министри и сега работи в Москва, направи дрехи за Димаш, които са оригинални, цветни, елегантни, подходящи за текста на песента, така, както е поискал Димаш Кудайберген.
Димаш има глас, който поразява педагози, музикални анализатори, световни певци. Достатъчно е само да чуем
„Странникът“- новата песен, композирана от Игор Крутой, изпята на международния конкурс „Нова вълна“ в Сочи през август 2021 година, за да си обясним защо има милиони поклоници.
Както казва един от най- големите вокални педагози в Русия, в тази най- сложна песен Димаш Кудайберген показва фантастично вокално умение да пее рок, естрада, опера, етно – фолк и да завърши „Странникът“ със световен рекорд – с едно дихание да издържи 20 секунди. Никой певец в света не е правил до сега това. Отрупват го с хиляди букети и подаръци на концертите му, образован е, ерудиран, възпитан и благороден и отгоре на това е най – красив мъж в Азия. Е, това вече е божа работа.
Димаш, вие сте брилянт!
Отваряте вратата на красотата и с несравнимия си талант ни пропускате до себе си, за да ви гледаме и слушаме захласнати и да забравим, че сме в концертна зала, защото вие с вашето пеене ни пренасяте в друго пространство – пространството на Бога. Смятам, че ангелите са около вас и вие сте един от тях!
                                                                                                                Тракийски Свят

 

Предишна статия

Банковият съюз – капан за българските данъкоплатци! Автор: Георги Вулджев, ЕКИП

Следваща статия

„Чувствам огромен дълг към хората, които лежат по арести, потискани са и са преследвани, защото защитават свободата и гражданските права“ Андрей Сахаров

Други интересни