За и против ваксините срещу COVID-19! НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=UD8TURGKHLE

Доц. д-р АТАНАС МАНГЪРОВ е водещ специалист у нас по инфекциозни и детски болести. Той е второ поколение педиатър, като майка му (вече на 99 г.) 35 години е лекувала деца в Стара Загора, където е Атанас е роден.

Той е завършил култовата за онези времена езикова гимназия в Пловдив, а след това Медицинския университет в София.

На 10 ноември 2020 г. той е назначен за началник на отделението за лечение на пациенти с ковид към Инфекциозната болница. Уважаван авторитет, член на Българско дружество по инфекциозни болести и на CEVAG (Central European Vaccination Awareness Group) и CEEPAG (Central and East European Pertussis Awareness Group). Член на експертната група по ваксините за Централна и Източна Европа.

Сред масовата общественост доц. д-р Мангъров става популярен през 2020 г. във връзка с коронавирусната епидемия. Мангъров изрази несъгласие с наложените мерки, в частност тези за носенето на маски и забраната за публични мероприятия. Наложи се премиерът Бойко Борисов да го привика на личен разговор, на който „двамата са си стиснали ръцете“, твърдят масовите медии.

Съвсем наскоро обаче доц. Мангъров отново се обяви твърдо против новите предложения за борба с коронавируса – по-конкретно срещу идеята да се ваксинират деца и бременни. „Това е експеримент, на който и д-р Менгеле би завидял“, каза инфекционистът, който принципно препоръчва ваксини на своите деца и пациенти. (Лекарят дори е ваксинирал синовете си срещу човешки папиломен вирус, който предизвиква рак на шийката на матката.) Доц. Мангъров е женен, има 4 деца, три от които също са по пътя на медицината. С него говорим за адекватните и неадекватните мерки по време на пандемия.

• Опасно ли е да се ваксинират децата?

• Как влияе честото PCR тестване на подрастващите?

• Кой е оптималният подход, който да запази децата здрави, но и същевременно да не ги въвлече в истерията, в която възрастните живеят заради вируса?

• Ежедневната статистика за брой заразени точна ли е? Той има ли сведения за „напомпвания” на обявените бройки? • Изобщо трябва ли да има някакви мерки за заведенията и обществените мероприятия? Има ли смисъл от тях?

• Ваксинирането по време на пандемия ли е причина за нови мутации на вируса?

• Трябва ли да се поставят експериментални ваксини и защо?

• Той самият ваксинирал ли се е срещу новия вирус?

• Колко години трябва да минат, за да се разбере дали една ваксина е безвредна и ефективна? Вече има ли научни публикации на тази тема и ако има, какво сочат те?

• Защо сравнява днешната ситуация с фашизма по времето на Хитлер?

• Какво трябва да направи всеки от нас поотделно и всички като общество, за да се отървем от омагьосания кръг на коронавируса веднъж завинаги?

https://www.youtube.com/watch?v=OaWSyqDxgkA

Предишна статия

Варненци атакуваха и затвориха пункт за ваксинации

Следваща статия

Заветът на богомилите и новото време лекция на Дамян Попхристов на Рила 2021! Проф. Дамян Попхристов: Посланията на богомилите за Новото време (2021-2030)

Други интересни