МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ Е КОНЦЛАГЕРА МИ! С БОЛЕСТТА НЕ УПЛАШИХТЕ МНОЗИНА, СЕГА ГИ ЗАПЛАШВАТЕ С ПРОКУРОРСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

МЗ иска контролните органи на РЗИ, МВР, БАБХ и общинските администрации да засилят контрола по спазването на противоепидемичните мерките, като за всеки случай на грубо нарушение съставените констативни протоколи да се изпращат на Окръжния прокурор за проверка за наличие на престъпление по чл. 355 от Наказателния кодекс.

Технология на властта, която мрази хората и се храни от техните страхове създадени от самата власт!

Заплахата с прокуратура е само едно: запушване на устите. Елате на лекар да я запушите с прокуратура! Лекар, не изпълнител на протоколи по болниците!

С болестта не уплашихте мнозина, сега ги заплашете с прокурорско преследване!

Благодаря на моето министерство на здравеопазването, което ме заплашва да забравя медицината.

Медицината е наука, практикуването й е изкуство, а здравеопазването е политика! Последното няма вече нищо общо с другите две, след публикуването на тази инструкция, все едно писана от едни служители на една друга държава със съществуване от 1933 до 1945.

Благодаря, кажете ми къде е концлагера ми!

              Георги Тодоров                 https://afera.bg/                    

Предишна статия

За мен голямата щета от това правителство беше, че изкара Борисов стабилен, а неговото управление поносимо, а не патологично, каквото то беше

Следваща статия

Възраждане внесе декларацията с исканията на протеста

Други интересни