За мен голямата щета от това правителство беше, че изкара Борисов стабилен, а неговото управление поносимо, а не патологично, каквото то беше

Автор: Няма коментари Сподели:

Единственото нещо, което постигна служебното правителство е да изстреля в политиката поредната нова трупа от мошеници – Асен Василев, Румен Спецов и Кирил Петков (това, струва ми се, е правилната последователност в интимната им йерархия:)) Дали е голямо постижение ще видим съвсем скоро.

Като цяло това служебно управление беше и ще бъде още три месеца амалгама от некомпетентност, глупост, самодейност и ярко изразена корупционна линия – в ресорите на Петков, Василев, Кацаров и Комитова.

Правителството на Радев се зае да управлява, вместо само да купи машини за гласуване и да не пипа нищо, защото са като майстори, които са влезли да поправят ремонта на предишните и само са ви убедили, че не е трябвало да гоните онези преди тях, които са ви късали нервите. Да не говорим, че въобще не е трябвало да почвате ремонт.

Всичко това под тържествената и глуповата ухиленост на Херо Мустафа и шпаргалките на Румен Радев за социалистически ценности, които споделял.

Него поне го разбирам, защото иска втори мандат и ще се направи на сто маймуни, за да го спечели. Да пита Бойчето как оцелява от 13 години като премиер, един от рекордьорите в Европа.

За мен голямата щета от това правителство беше, че изкара Борисов стабилен, а неговото управление поносимо, а не патологично, каквото то беше.

Видяхме, че няма никакво значение дали един мошеник е прост или е завършил харвард, но също така и това, че предишните се оказаха по-опитни в управлението на страната, колкото и кьопаво да го правят. Това са българските възможности. Като се замисля, те винаги са били точно такива от 35 години насам, които помня съзнателно.

Пожелателното мислене и илюзията, че има и друга по-добра, но скрита част, която всеки момент ще се събуди, за да ни оправи е по-вредно от това да видиш нещата такива каквито са и да спреш да фантазираш политически решения на проблем от националния характер.

Цветан Стоянов има един чудесен измислен диалог между Каравелов и Ботев ( мисля, че се казваше „Втората част на разговора), в който още преди половин век и то при соца е прозрял тази затворена улица.

=======================================================================================

Двамата селски „юнака“ на лицемера Румен Радев – Николай Копринков и Пламен Узунов кадруват средния ешелон свирепо и яко. Подменят и слагат кретен до кретена. По-безумни от Боковите калинки. Навсякъде!

Във Варна радетелят на „новия морал“ и „връщането на държавността“ Радев е заложил, както писа АФЕРА, на откровения купувач на гласове, контрабандист, арестуван за корупция Иван Иванов – Пилето, екс сол ташак на Дънката.

Впрочем, конфиденциални информации и „врътки“ на Радев минават и през канала на Дънката.

Навсякъде поголовно се цепи БСП, като за Радевите мошеници играят кирилдобревци, герговци и всякакви червени измамници, писали себе си за „вътрешна опозиция“.

БСП е и бе занулена от Радев и това е обществена тайна. Румен Радев без да му мигне окото показа лицето си на позорен предател, обезумяло комплексиран да овладее цялата власт в държавата без остатък.

Моделът на мафията всъщност не е и докоснат, нито е пипнат! Моделът остава! Единственото, което се мимикрира са кадрови подмени с послушници на Копринков и Узунов.

Апропо, в последните шест месеца същите Копринков и Узунов станаха тежки милионери. Не само от Митниците, където се краде като за последно. В полза на „новия морал“.

В „новото“ служебно правителство остапбендеровците с психиатрични холивудски усмивки няма да ги има, точно защото ще правят партията на Радев. От която той уж се отрича, отново лицемерно, мишкува, но стои отзад.

Селската капия, която бе сложена за шеф на ДАНС е личен доносник на Радев, а зад мрежата от информация, която се събира за всеки за когото я поиска Радев, стои и лице, базирано в голяма част от времето си във Варна. Радев му пише името /за този за когото се интересува/ на СМС и получава веднага инфо и оценка. Естествено, субективна.

Зад лицемерието, фалшивите думи от досадните рецитации, Радев се опитва да скрие болестната си кариеристична амбиция да овладее цялата власт на всички нива, заради което без грам чест се надупи широко на Херо Мустафа.

Това е истината за тези лъскави ментета, които ви пробутват като „битка с мафията“ и „нов морал“, както и „връщане на държавността“.

Разчитат на овчия възторг на простото ехале.

Когато се пробудите за истината, ще е фатално късно. Както фатално късно се събудихте на Боко Тиквата. И тези лицемери използват и това, за да ви се представят като „новите герои“.

Всъщност са мошеници, измамници и страхливци. С Предател начело.

Afera.bg

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

П.П. ЗА ОЧАКВАЩИТЕ АЛТЕРНАТИВА!

Николай Копринков, секретар на президента Румен Радев, е един от основните кадровици и партийни строители на републиката в последните месеци.

Споменавам го за очакващите алтернативата.

Ето и няколко изречения от биографията му, публикувана в сайта на президентството:

„Придобива бакалавърска степен по „Физическо възпитание“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2004 г.

През 1990 г. е Републикански шампион по хандбал за момчета.

От 2006 до 2009 г. е Областен координатор за област Пловдив на Държавна агенция за младежта и спорта. До 2010 работи като Областен координатор за област Пловдив на Министерство на образованието, младежта и науката.

От 2011 г. до 2015 г. е кмет на село Труд, община Марица, обл. Пловдив.

От 2015 г. до януари 2017 г. е трети мандат общински съветник в община Марица, обл. Пловдив.

Назначен е за съветник по вътрешна политика и гражданско общество на президента на Република България с указ № 51 от 23 януари 2017 г.“

Явор Дачков

                                        Явор Дачков               https://afera.bg/

Предишна статия

КОЛКО КЕШ СЕ СЪБРА ДОСЕГА ОТ „ВРЪЩАНЕТО НА ДЪРЖАВНОСТТА“?!

Следваща статия

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, КАЖЕТЕ МИ КЪДЕ Е КОНЦЛАГЕРА МИ! С БОЛЕСТТА НЕ УПЛАШИХТЕ МНОЗИНА, СЕГА ГИ ЗАПЛАШВАТЕ С ПРОКУРОРСКО ПРЕСЛЕДВАНЕ!

Други интересни