Накрая май „печеливши“ ще се окажат хората, които отказаха да се ваксинират, преболедуваха и оцеляха

Автор: Няма коментари Сподели:

Май накрая доц. Мангъров все пак ще се окаже прав. Според някои учени /виж публикация на страницата на Илиян Василев/ ваксините са главна причина за непрестанните мутации на Ковид 19. Т. е. ако нямаше световна кампания за ваксиниране вирусът отдавна щеше да е минал, да си е заминал и да сме го забравили.

Ваксините го поддържат в активно състояние и му дават време да мутира, тъй като огромен брой реципиенти са изградили имунитет без да са преболедували. Това по косвен начин поддържа висок броя на хората, които не са преболедували и не са ваксинирани.

Не изключено по този начин след време да се появи някоя особено опасна мутация на Ковид 19, която наистина да застраши човечеството. Никой обаче не е в състояние да отговори на въпроса дали световната ваксинационна кампания трябва да продължи или е по-добре да бъде прекратена.

Дали пък вече вирусът не е изградил такава способност за самоусъвършенстване чрез автомутации, че вече да не подлежи на никакъв контрол. Ако е така, най-застрашени ще бъдат хората, които не са ваксинирани и не са преболедували и обратното, най-малко застрашени ще бъдат хората с естествен имунитет на база преболедуване.

Накрая май „печеливши“ ще се окажат хората, които отказаха да се ваксинират, преболедуваха и оцеляха. Останалите да му мислят.

https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Проектът Раковски, Български исторически четения и книгата на Таня Христова на Алеята на книгата

Следваща статия

Михаил Гельфанд… Выживут худые и глупые, и даже антибиотики не помогут…

Други интересни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *