„ Който иска на всяка цена да запази живота си, ще го загуби. Който го загуби заради мен, ще получи вечен живот”

Автор: Няма коментари Сподели:

Преди дни двама български творци подканваха творците и българите да се ваксинират. Единия е министърът на културата проф. Минеков а другия аниматорът Тео Ушев. По принцип не бих се занимавал с тях, но ще го направя защото никой от творците не е опонирал.

Не искам българите да си помислят, че всички творци сме без мнение, достойнство и неграмотни. Искам обществото да знае, че най-малко половината от нас са с народа и също водим борба. Може да не ни виждате и чувате, но причината е, че повечето медии не допускат свободни художници да изразяват мнението си.

Да започнем с проф.Минеков. Когато го видях на протестите не ми харесаха действията му. Знаех за миналото му и не му повярвах. Когато почна да чисти министерството от кражби посипах главата си с пепел, въпреки че излъга художниците, че ще махне разрешителните за износ на творби. Но с това подканване за ваксинация към творците показал е истинското си лице. И той се е “продал” на глобалистите.

Творците са по принцип високо образовани хора, които цял живот се развиват. Всеки творец има ясна визия за света и пътя си в него. Минеков даде ясен сигнал, че презира и се присмива на творците смятайки ги за неграмотни деца, които се инатят и не искат да се ваксинират. Загубил е много с това си изказване. Минеков от летящ старт е паркирал в задния двор.

По-интересен е другия творец, изкуствено създаден като гений, дошъл от Канада ( sic! ). Има впечатляваща биография за всеки, който не разбира от изкуство. Няма да се занимаваме с критика на изкуството му. Но, да разнищим неговия пост във фейсбук. Всеки може да си го намери. Поста му е съставен от 9 точки.

Първото, което ми направи впечатление, че плаши хората както го правят лекарите и математиците по медиите. Не искам да разнищвам всяка точка. Те са под всякаква критика. Липса на логика и откровени лъжи в първите 2 точки, например. Тео Ушев идвайки след години в България с този си пост показа, че смята българите за аборигени, лишени от мозък. Той направо унижава българския народ. Освен това си позволява да осъжда лекарите!..

Накрая на поста е най-интересна точката предупреждаваща, че всеки коментар, който е анти-ваксърски ще бъде изтрит а автора му блокиран. На такава свобода на словото ли учат в Канада?

Ние сме българи в България. Тука Конституцията ни гарантира свобода на словото. По смисъла на целия му пост, всеки който не прави като него е виновен за цялото зло в България. Хубаво е да имаш его, но в изкуството. Там помага наистина. Но, да имаш его в област, в която си бос е пълна глупост. Както казват в България, никога не е късно да станеш за резил. Имаме в историята на Европа пример за неуспял художник, който избива милиони, защото не мислят като него. Да се надяваме, че никога повече няма да се роди такъв и да получи власт.

Повярвайте ми, повечето творци сме човеколюбци и патриоти. Тези, които са се „продали” веднага си личат и ние също ги избягваме. Човеколюбието е в основата на всяко велико творчество. Ренесанса е започнал от човеколюбие и е породил велики мисли и идеи. Но, винаги има творци, които ще мразят човечеството и налагат своя възглед. Но, хубавото е, че са забравяни веднага след тяхната смърт. В историята остават тези, които обичат хората и са творили за тях а не за себе си. Винаги е така, без изключения.

От своя страна ще кажа на българите. Вие сами трябва да решите, дали да се ваксинирате или не. Според Конституцията никой няма право да ви прилага натиск. Може да осъдите всеки, който ви натиска да се ваксинирате. Става въпрос за живота ви и на близките ви. Не се поддавайте на натиск на хора, които даже не познавате лично и сте им напълно безразлични. За тях, вие сте никой. Никога няма да ги срещнете. Това е само ваше решение. Само вие отговаряте за собствения си живот. Никой от тези, които по екраните или медиите ви натискат да се ваксинирате, няма да ви подаде ръка ако ви се случи най-лошото или станете инвалид. За тях сте бройка, която пълни банковите им сметки.

Защо аз няма да се ваксинирам?

Това не е ваксина а експериментална течност и никой не носи отговорност за странични ефекти или смърт.

Има вече хиляди умрели от ваксината, отделно хиляди инвалиди.

Натиска е от всички медии всеки ден, което подсказва, че нещо не е наред при липса на епидемия.

Епидемия е ако има 140.000 болни българи според учебници по вирусология. А не 3.000.

Епидемична обстановка 4 месеца без да има един болен? Цяло лято? Това само доказва, че всичко е измама.

Никога в историята на човечеството не е имало толкова мощна секта обхванала цялата Земя. Ако на Земята е имало епидемия тя е била на един континент и след няколко месеца е изчезвала. Това не е нито вирус, нито епидемия а контролирана измама.

Смъртните случаи са под 0.03% от ковид. Това ли е вируса убиец? Говоря за истински умрели от ковид а не с фалшиви смъртни актове. Има много по-голяма вероятност да умреш или станеш инвалид от ваксината.

Всички държави, където си ваксинираха населението в момента са пламнали от заразата. А в Бг насила хоспитализират за да направят бройки, което е смешно.

Има вече 5 лекарства лекуващи ковид на 99% и доказано ефикасни. Хората се лекуват сами с тях и никой не е умрял. За една седмица си здрав без странични ефекти и пост синдроми. Щом лекарите не искат да ползват тези лекарства а натискат за ваксини това е ясен довод, че не са загрижени за здравето на хората а за печалбата си.

Защо да се ваксинирам, щом ще се излекувам лесно?

Парите. Само от ненужни тестове (които не се правят в САЩ заради фалшиви резултати) някой е спечелил над 300.000.000$. Това беше изчислил човек във фейсбук. А маски, респиратори и други консумативи? Кой прави милиарди от здравето на народа?

Сатанистите се готвят да слагат маски и на деца в детски градини. За да им спират достъпа на кислород и да спрат развитието на телата им и растежа. Отделно това влияе на забавянето на развитието на мозъците на децата. Как да вярваме на тези хора и да се ваксинираме знаейки, че и децата не са им мили?

Защо да се ваксинирам щом и без това искат да нося маска, да се тествам ако пътувам в чужбина? Нали всички мерки щяха да отпаднат за ваксинираните? Всичко е измама.

Защо да се ваксинирам, щом ваксинираните заразяват, боледуват и умират? То и без ваксина е така. Един професор изби рибата казвайки, че ваксинираните по-леко умират и затова трябва да се ваксинираме.

Като християнин не мога да приема белега на звяра. В Библията всичко е точно описано това, което се случва сега. Всичко пасва точка в точка.

Ваксината е всичко , но не и ваксина!

Тези 12 точки са достатъчни въпреки, че мога да ги докарам до 30. Но, мисля, че 12 точка е най-важна. Горд съм, че българите се оказаха умен народ противопоставяйки се на сатаната. Сега можем да разберем, защо българският народ продължава да е мразен от тъмните сили и продължава да е в робство и до днес. Бъдете силен народ. Ще става по-зле. Злото няма да ви остави и ще пробва всячески да ви излъже да приемете белега на звяра. В Библията е ясно написано, че дявола ще измами народите да приемат белега. И виждаме, че е така. Под формата на „спасяваща” ваксина хората приемат белег, който ги обрича на вечна смърт без право на възкресение.

Искам да завърша с думите на Христос. „ Който иска на всяка цена да запази живота си, ще го загуби. Който го загуби заради мен, ще получи вечен живот”.

                                Аркадиуш Жабовски           https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

ВСИЧКО Е ПЛАНИРАНО!

Следваща статия

Гените, които носим като не генерален фактор за личността ни

Други интересни