РАДЕВ, ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ ТИ КАЗАХМЕ КАКВО ДА НАПРАВИШ, СГЪНА СЕ! КАТО НЯМА МЪЖЕ ИДВА РЕД НА РАЙНА КНЯГИНЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

https://www.youtube.com/watch?v=hdrl8vv5cVw

Когато преди ГОДИНА И ПОЛОВИНА „АФЕРА“ освети, че Румен Радев тръгна да прави партия, и когато шест месеца по-късно ГО СГЪНАХА и той АБДИКИРА, И ПРЕДАДЕ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО РАБОТЕХА ЗА ПРОЕКТА МУ, грачехте и ругахте АФЕРА, а президентът Румен Радев стискаше устни и стигна дотам индиректно да обвинява АФЕРА в „манипулации“, когато за стотен път разкрихме и осветихме скъсания му пробит „кадрови“ екип с тамада Пламен Узунов.

Поне от две години в прав текст пишехме и правехме опити да фокусираме Румен Радев какво точно трябва да направи, докато той пасеше патките на севън скай в мисловното си пространство.

Още тогава в прав текст заявихме, че губи инициативата, че изтърва момента, че добрият стратег и тактик трябва да уцели момента, а не да го профуква като пясък през пръстите, и трябва да направи проект. Не той да го поведе, защото, разбира се е президент, но да се знае, че той е отзад. Тогава беше върховия момент да обере огромната набъбнала протестна енергия.

Вместо това, Радев се овъртоли в „гимнастики“, договорски, сгляди и безумни обвързвания, в които го насадиха всичките му „изумителни“ съветници и вся остальная… Почна да прави проект далеч преди протестите, сума ти хора застанаха зад него, правеха структури и прочие, докато Радев се скри като мишок, очевадно хванат за топките от американците, и даже не благодари на тия, които му вършеха черната работа. И по-късно, когато бе на върха на вълната на протестите, пак се скри като мишок.

Така за пореден път изтърва шанса си. И хукна да се менка с „десносектантите“, „маи и последният да затвори вратата“, „слави и т.н.“, без БСП, защото с нея воюва, нищо, че Корнела го доведе за ръчичка от село да стане президент.

Изобщо, отдаде се на „политически врътки“. В името единствено на втория си мандат.

Днес това, което говореше години АФЕРА се потвърди желязно. И преди години му бяхме написали на Радев, че накрая ще се стигне до камъне и дърве, ако продължава да го играе плашипутарник.

Днес вече е ясно, че ВСИЧКИТЕ са за боклука и че 70 процента от народа би шута на ВСИЧКИТЕ. Ако Радев си бе изиграл картите още тогава перфектно, нямаше сега да се стигне и до това поредно падение – поредният „месия“ Слави да лети към политическото бунище.

Сега, поне така се говори, на Радев му светнало под шапката да прави партия и то с Кирил Петков напред. Пресилената ухиленост на тоя пак няма да го доведе дотам докъдето му се иска. Негова си работа. Звездния миг Радев го изтърва.

Ако разчита на „успехите“ на служебното си правителство, ще е пълен потрес, защото правителството му тепърва ще става ясно какъв потрес е – досега ни ругахте с овчи възторг по Радев и компания, като ви писахме истината за това правителство, тепърва ще идвате на наш’та…

Когато зависиш обаче от Херо Мустафа, така се получава.

Накрая ще взема да създам аз една партия „МЕЧ“ – само с жени напред!

То се видяло, че в България ври от джендъри, късопишковци и плашипутарници. Мъже няма!

И като няма мъже, идва ред на Райна Княгиня!

                   Веселина Томова                           https://afera.bg/

Предишна статия

СЛУЖЕБНИЯТ ТРАНСПОРТЕН НА РАДЕВ – КОЙ КУМ, КОЙ СВАТ, КОЙ МАДЖО! СЕМЕЙНО – ПИКАНТЕН МОНОПОЛ В ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА!

Следваща статия

Още в началото на мандата на служебния кабинет споделих с колега от БЕХ, че е въпрос на време да се повдигне въпросът за месторабота на сина на служебния министър-председател Янев…

Други интересни