Всички минали през парламента политици – в кофата за смет! Повечето – в затвора! Там им е мястото и да започваме на чисто!

Автор: Няма коментари Сподели:

От репликите и нападките, които си разменяха така наречените партии на протеста разбирам, че не са се заклевали една на друга, а пред Радев. Вероятно предателството за което става въпрос е за отстъпление от клетвата си пред Радев, в качеството му на държавна утроба родила днешната и утрешната ситуации.

Лично аз не съм ходил на протест всеки ден, за да ме управлява Капон, Кунева и Дончева, но видях със собствените си очи, че някои от тези и близки до тях лица бяха в постоянна телефонна връзка и лична комуникация с ключови фигури от екипа на Радев по време на протестите. Дори със самия президент! И всяко действие се съгласуваше, като крайната цел видимо е била тези нискорейтингови лица да бъдат настанени в парламентарните катедри с цел слугинаж и всяка друга потреба.

Демокрацията не е власт на задкулисието, каквото и да е то!

Зная, че много хора искат да виждат чисти лица в политиката, но такива за съжаление няма. Всички до един са замесени в задкулисни и престъпни схеми, които се реализират с помощта на алчни, нахални и презрени депутати – хора без собствени лица. Хора без самоличност и собствена история. Мюрета.

Ще върнат Борисов на бял кон, защото са недъгави, безмозъчни и семпли. Не знаят как се прави, нито им стиска да дръзнат отвъд прекия си личен интерес. Смотаняци.

Трябват ни копия, не контета.

Мдаа.

Оказа се, че мосю Христо Иванов не е „договарял политики“, а се е вживял като кадровик на кабинета на ИТН. Това е коренно различно от онова, което говореше по медиите и на практика той не е изричал истината пред гражданите. Лъгал е.

По-интересно за мен е дали същият този образ и подобие Христо е одобрявал всеки министър от кабинета на Борисов в който той самия беше министър? Защото ако ги е одобрил, за да влезе, в този кабинет бяха най-големите бандити на прехода. Ако Христо Иванов е забравил, нека изгледа записите от това време и да види с очите си, че на публичните изяви на Борисов той стои от дясната му страна и го гледа с възхищение, любов и преклонение – типично по лакейски. С „демократична“ гордост. Да припомням ли също, че Реформаторския блок беше горната дреха на същите днешни стари муцуни, които днес се наричат „Демократична България“. Много демократична страна.

Всички минали през парламента политици – в кофата за смет. Повечето – в затвора. Там им е мястото и да започваме на чисто.

Това е.

                         Николай Марков                https://afera.bg/

Предишна статия

На третия „избор“  Козяк ще мине… Ако трябва и по пощата ще се гласува…

Следваща статия

Год великого перелома… Что скрывается за глобальной перезагрузкой? Андрей Фурсов…

Други интересни