Космическата тайна на българското злато

Автор: Няма коментари Сподели:

Варненската цивилизация ни е завещала най-старото обработено злато в света – на близо 7000 години. Находката противоречи на историческата логика и не дава мира на учените десетилетия наред:

•Как древните хора са обработвали така фино и детайлно златните предмети?

•Какво е било тяхното предназначение?

•Вярно ли е, че са вложени свещени космически пропорции, които откриваме в пирамидите в Египет и Сфинкса?

•Какъв е произходът на тази цивилизация? Извънземни?

•Българите потомци ли са на варненската цивилизация?

•Вярно ли е, че тя предшества шумерската и египетската цивилизация, какви са научните доводи за тази теория?

•Според Учителя Петър Дънов Варна е „първа столица на духа”, има ли основания за такова смело твърдение?

•През 2011 г. екип на Списание 8, заедно с проф. Христо Смоленов, бе част от експедиция „Ной 2011“, която доказа, че Черно море е било сладководно езеро. Има ли нови открития и доказателства в тази насока?

На тези и много други вълнуващи и любопитни въпроси ще даде отговор проф. Христо Смоленов, консултант и автор на Списание 8. ХРИСТО СМОЛЕНОВ е завършил Московския държавен университет „Ломоносов“. Работил е в институтите по философия и по математика в БАН. Дисертацията му е върху евристичните методи на древното научно мислене. Изследванията му са в широк диапазон: древна история, съвременна логика, методология на науката, евристични методи и антитероризъм.

Бил е гост-професор в университета на Монреал и в Католическия университет на Америка, Вашингтон. През 1990-1991 г. е стипендиант на Фондация „Александър фон Хумболт“ в Германия. Автор е на научни книги и изследователски филми и почетен професор на ВВМУ „Н. Вапцаров“ Варна.

https://www.youtube.com/watch?v=ZC-XLDpaoz8

Предишна статия

Ако ПРАВИТЕЛСТВОТО реши да въведе НОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ, Възраждане ще поведе БЪЛГАРИТЕ на БУНТ! Еврозоната е като доживотен затвор!

Следваща статия

ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА СЛАВИ И ИТН! Киро Брейка – Оригинала!

Други интересни