ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 година

Автор: Няма коментари Сподели:

Световната банка, бидейки Търговска Организация, публикува сериозен документ с название “Програма За Стратегическа Подготовка и Реагиране на Covid-19”, където не само поема върху себе си правото да планира стратегия за реагиране на “пандемията”, без да се явява нито политическа, нито медицинска структура, но също така определя ясен план за масово тестване, ваксинация, със задействане на принудителни мерки, посочвайки на необходимостта от построяване на изолационни помещения и даже (цитат) на “Очевидната необходимост от задействане на военна поддръжка (НАТО) в отговор на извънредната ситуация в областта на общественото здравеопазване”!

Освен това, даденият документ на Световната банка подчертава, че стратегическият план за урегулиране на “пандемията” Covid-19 се отнася към Пандемична Фаза номер 1, Която ще продължи до 2025 г., както е написано на 6-та страница в документа!

Фаза номер 2 и последващите фази изхождат от резултата на Фаза номер 1, глобалистите наричат тази фаза “Тесен Прозорец На Възможности”, именно затова е толкова важно да не се допусне реализирането на началната фаза, която според документа ще продължи до 31 март 2025 г.

В документа се подчертава, че всички държави партньори на Световната банка и нейните длъжници (сами разбирате, че това са всички страни) са длъжни да се придържат към този план…

Съгласно този документ нас ни чака и втора, и трета и четвърта вълна… до 2025 г., строго според плана на Световната банка… А там, през 2025 г., щом всичко това свърши, вече ще са успели да извършат пълна цифровизация на всички жизнени сфери и отрасли с изграждане на тоталитарно общество (ето защо няколко месеца преди началото на информационната “пандемия” в България и още 7 европейски страни: Чехия, Финландия, Италия, Люксембург, Португалия, Словения и Испания започна изграждане на суперкомпютри)!

Крайна фаза е създаване на Цифров Феодализъм, където хората са затворени в глобален цифров концентрационен лагер без права и свободи (цифрова икономика, цифрови пари, цифрова медицина и съдебна система, цифрово образование-дистанционно, цифрова-биометрична идентификация на личността, цифрова социална кредитна система с 24 часов контрол…)!

Огромната маса от “зомбирани” хора трябва да се събудят докато не е станало твърде късно и да се противопоставят на принудителното носене на маски, тестване, ваксиниране, спазване на незаконни ограничения и карантини! В противен случай ни очаква мрачно бъдеще – Цифров Феодализъм!

Да, сценария изглежда плашещ, но е очевиден! И за да се убедите, че това не е конспирология, прочетете документа.

В официален документ на Световната банда пише, че евентуално датата на „проекта“ ковид-19 ще приключи на 31 март 2025 г. Този документ може да бъде видян на официалния сайт на Световната банда. Документът се нарича «Програма за стратегическа подготовка и реагиране по отношение на COVID-19». Планът съдържа 25 проекта само в рамките на   първата фаза   на „пандемията“ в цял свят. В графата за края на „проекта“ е датата 31 март 2025 г.

ВРЪЗКА КЪМ ДОКУМЕНТА: World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project

https://thebulgariantimes.com/

Предишна статия

Introducing the Council for Inclusive Capitalism with the Vatican… Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт!

Следваща статия

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Други интересни