Защото, честно казано, до гуша ми дойде!

Автор: Няма коментари Сподели:

Влизам в книжарница Ориндж. Мрачно гледаща служителка полузаплашително ми нарежда да сложа парцал на лицето си. Полулюбезно и отговарям да си гледа работата, сиреч да продава книги, и да не се занимава с бурки, хиджаби, никаби и прочие фереджета. Тя ми отвръща, че ще викне полиция. Казвам и, че нямам нищо против. Разговорът спря дотук. Може би защото ми се догади от книжарница Ориндж и излязох на чист въздух, та служителката не извика полицията, жандармерията и армията.

Историята е пълна с подобни примери – на служители в концлагери, тъмнични изолатори, инквизиции и прочие изверги, които просто са си вършили работата. Законно, разбира се. Защото всички грандиозни зверства в човешката история са извършени съвсем законно.

И изродите, които са прилагали античовешките закони, просто са си вършили работата.

Не нося маска и нямам намерение да нося. Безсмислена е, вредна е, гадна е, отвратителна е, безполезна е. Ако зависеше от мен още днес ще премахна маските и ще почна да наказвам типовете, които ги носят. В крайна сметка могат във всеки момент да извършат престъпление и никой да не види как изглеждат, нали така?

Само че болното ни общество не избира такива като мен. То избира болни хора да го управляват. В буквалния и преносния смисъл болни.

В крайна сметка всеки гласува за себеподобните си. За нас например гласуват само интелигентни хора, ние не сме ГЕРБ, ИТН или МВРО например.

Но нека оставим болните и да поговорим за здравите. Все повече и все по-усърдно се говори, че ни подготвят за задължителна ваксинация срещу коронагрипа, както и за още по-жестоки ограничителни мерки.

Тая няма да стане!!! Не само аз, но и всички от Възраждане ще се борим за правото си на нормален живот и за правото да ни управлява здравия разум, а не психопатщината.

Ще се боря с всички възможни средства, позволени и непозволени. До край!

Защото, честно казано, до гуша ми дойде!!!!!!!!!

                              Костадин Костадинов          https://svobodnoslovo.eu/

Предишна статия

Следваща статия

Криворазбрана свобода

Други интересни