НАГЛОСТ СЛЕД НАГЛОСТ!

Автор: Няма коментари Сподели:

МЕРЗАВЩИНА!

ИВАНЕ, КАЖИ СИ ЗАЩО НЕ СМЕЕШ ДА СПОМЕНЕШ ИМЕТО БОКОВО!

КАКВА Е ТАЗИ НАГЛОСТ ТИ ДА ГОВОРИШ ЗА СЛУЖБИ, КОГАТО ТИ И ГНОМА ТИ СЪЗДАДОХТЕ НАЙ-МРАКОБЕСНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ЧЕНГЕДЖИЙНИЦА ЗА МАЧКАНЕ!

Навири гребена един от най-зловещите управленци на България!

И благодарение на набутаните във властта негови „сектанти“, ухилен, бе реанимиран от Нова телевизия, да лъсне на екрана за да внушава и пласира НАГЛОСТ СЛЕД НАГЛОСТ!

Костов ще дава акъл как да работели и управляли службите?!?

Костов, който чрез личния си ГНОМ, създадоха най-мракобесната политическа ченгеджийница, мачкаща всеки, който не му ходеше по гайдата!

Костов, ще дава акъл какво да направели службите?!?

Ако по-младите не помнят каква ГМЕЖ и каква ОТВРАТ бяха по Костово и Атанасатанасово време службите, то аз съм го изживяла на гърба си. И не го пожелавам на никого!

Мазно, самодоволно ухилен, тоя тип, който така и не се намери прокурор и власт да го вкара в затвора, този тип, който приватизира мръсно де каквото имаше под слънцето, този тип дава съвети и аха-аха само дето не предложи ГНОМА СИ да оглави ДАНС, например… Въпреки че преди дни точно това чух от топ „опозиционер“ от една „опозиционерска“ политическа сила.

Лаборантът Костов се изказа и за ексглавния секретар на МВР Николай Радулов, който за разлика от него обаче е професор, и забрави някак, че точно той го освободи от МВР, защото пречеше на схемите им и не се вписваше в тях.

Костов не посмя да изрече нито веднъж името на Боко Тиквата, НЕ ПОСМЯ, защото са в една редичка с Боко – като се почне от Славчо Христов и Цветелина Бориславова, Банката, като се мине през КТБ, и още, и още…

Отвратена съм от тази мерзавщина!

Днешните „десносектанти“, всите производни на Командира, навирили се като „опозиционери“, набутали се във властта чрез ахмашки успания льотчик, сега и Костов ни пробутват – ремикс…

Ако в тази държава имаше прокуратура, ако имаше власт, а не винаги задкулисно тайнство, в което се сговарят как единият да не пипа другия, и другият да не пипа единия, този тип от снимката трябваше да е в затвора, а не по телевизията!

                           Веселина Томова                         https://afera.bg/

Предишна статия

Възраждане организира мащабно шествие по случай 1340 години от създаването на Дунавска България

Следваща статия

Въздушни възглавници в пружини Рено Трафик Ем комплект Дружба (телефон – 0884333252)

Други интересни