ТО ПЪК ЕДНИ ИЗБОРИ СЕ ЗАДАВАТ…

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Няма истински политик в тази държава. Никой не ми обяснява като вземе властта какво ще прави. Как ще промени модела“Борисов“?
Оставете го, кандидати за народни представители, този Борисов! Кой какво правил, правил, който какво крал, крал, кой каквото заслужава, ще си го получи. Аз не знам, ако Бойко Борисов, не дай си, Боже, се загуби, нали ще можем да проведем избори. Ами то тогава няма да има кого да унизяваме, кого да обиждаме, кого да критикуваме, кого да тъпчем…
Оставете го да си гледа внуците и ми дайте отговор: какво ще стане в България като Борисов вече няма да го има в Народното събрание? Какво основно ще правите? Как я виждате тази страна в бъдещето и развитие?
Какво сте се вторачили в Бойко Борисов и в главния прокурор Гешев? Ех, пусти мераци за постове, за тях се стремите, за тях сте готови всичко да направите, за тях се съюзявате с врагове дори.
Прочетох всички кандидати за народни представители в 17- ти Пловдивски избирателен район. Открих, че в листата на ГЕРБ – СДС е името на Генчо Добрев Кинаров. Вяра Гришина е при „Мутри вън“. Кръстьо Стоянов Врачев е харесал лидера на „Възраждане“, та е в тяхната листа.
Еньо Недялков Зяпков е в Гражданска платформа „Българско лято“. А Владимир Кисьов, чийто родители са от Старо Железаре, който на миналите избори водеше листата на ВМРО, сега е на десето място при Български патриоти – НФСБ, ВОЛЯ, ВМРО.
И какво става? Представете си, че някой от тези хора стане депутат. И като тръгне да работи за общината, земята ще се тресе. Колкото работиха избраните на миналите избори. Промениха за един месец само Изборния кодекс. И то пак в тяхна полза. Ами сега сме пети, шести, а да открим още секции в чужбина, та българите там да ни изтеглят по- нагоре, с повече депутати.
А Корнелия Нинова вече обра всички точки. Тя пък обеща безплатни ясли, безплатни детски градини, безплатни учебници, безплатни лекарства за учениците, втората година майчинство да е колкото е минималната работна заплата, а на всяко новородено дете майката да получава 6 500 лв. А от къде пари?
Нали в държавата било хаос, нали всичко изпокрали?
Избори ли? Ами тя държавата ни само в избори ли ще живее? И сега няма да има мнозинство за правителство. И какво ще правим? Ще изберат за втори мандат Радев, после пак парламентарни избори, ще направят промяна на конституцията и…току виж сме станали президентска република. Горката ни чиста и свята република! Ако знаят колко е свята и колко е чиста онези, които загинаха за свободата, ще ни оплачат живи.
Защото сме народ, който не мисли. Народ, който се е свил и дори никой не смее да каже за кого ще гласува. За да го посъветваш, за да го накараш да се размисли, за да изпъди в дън гора омразата и да остане само обичта между хората. Но…стига, че се върнах към идеите на старите философи.
На 11 юли имате избор кого да вкарате в парламента.
„На такива хора дайте работа, които са разсъдителни, постоянни, безстрашни и великодушни“ – казал го е Васил Левски.
                                                                        Ирина Кирилова                      Тракийски Свят
Предишна статия

Дворец для Путина… История самой большой взятки!

Следваща статия

Миpoвaя вepхyшкa в oтчaянии… Афepa Бoльшoгo oбнyлeния пpoвaлилacь с тpecкoм 20.06.2021 година

Други интересни