Антидоти срещу s-протеина, който се разнася от ваксинираните

Автор: Няма коментари Сподели:

Д-р Джуди Майковиц разкри наскоро, че бялата мафия е знаела през цялото време за противоотровата срещу заразата, която днес се наблюдава от хиляди хора, които са отказали да бъдат инжектирани с препаратите за ковид-19, но са били в непосредствена близост до други, които вече са ходещи фабрики за производството на шипов протеин, който естествено е приеман за патоген от организма.

Инжектирането с тези препарати е едно, а друго е разнасянето на шиповия протеин (s-протеина) от генетично-модифицираните. Все още не се знае с точност как се разпространява от зомбитата, но се предполага, че вероятно е чрез дишането, допълнено от тип феромонна еманация. Това явление не е случайно, всичко това е било известно много преди пускането на тези препарати сред хората. Експериментите в производството на ваксини продължават от много десетилетия.

Страничните ефекти от тази интоксикация (според стотици хиляди засегнати по цял свят хора) са следните:

  • силни главоболия
  • микро съсиреци и внезапни натъртвания по цялото тяло
  • изключително тежки менструални цикли както сред младите, така и след менопаузата
  • спонтанни аборти
  • намаляване на кърмата
  • стерилност сред жените и мъжете
  • домашните любимци умират не след дълго, когато стопанина се инжектира
илюстративна снимка: mavcure.com

Да се върнем на този антидот срещу s-протеина. Нарича се Сурамин, който е изолирано съединение отпреди 100 години, първоначално получено от екстракт от масло от борови игли. Той е строго пазената тайна, но въпреки това е вече достъпна информацията и се споделя бързо сред хората … ефективно решение срещу паразити, както и за голям брой други състояния.

Има пряка връзка между изолираният екстракт Сурамин, чая от борови игли и боровото масло. И трите са получени от иглолистното дърво. Затова всеки може да се възползва от това лечение като си приготви чай от борови игли. Може да се ползват и игли от ела, кедър и смърч. Това е противоотрова, която е свободно достъпна днес във вечнозелените гори и в дворовете на много хора.

Можете да пиете по 3 чаши дневно в комбинация с мед, кафява захар и други видове чай. Силата може да бъде от порядъка на 1 до 3 супени лъжици. Внимавайте с дърветата, има видове токсични игли при иглолистните, примерно тисовите.

Някои хора наблюдават, че тези, които поддържат здравословен начин на живот, не са засегнати от този протеин. Дори и такива, които са инжектирани с препаратите все още се чувстват добре. Изглежда имунната им система в този момент ги предпазва от ефектите. Обаче почакайте да дойде зимата, когато шиповия протеин в телата им ще се изправи пред новите патогени, тогава всички ще видим истинската епидемия, за която се смееше семейство Гейтс пред камерите.

Всеки, който е изчерпан здравословно поради стрес, хранителни навици, заседнал начин на живот, недоспиване и др. ще бъде засегнат до определено ниво зимата. Поради това е време да се снабдим с някои неизбежни лекарства в нашата аптечка на живота.

Боровите иглички ще бъдат добър партньор в тази битка, но тъй като става въпрос за патогенни инвазии, трябва да споменем незабавно хлорния диоксид. Незаменим източник на живот, стига да го приемате, както е редно. Бих препоръчал да го приготвяте и пиете по протокол 1000, минавайки през протокола за начинаещи преди това, които са добре описани в книгата на Джим Хъмбъл.

Също отсега нататък като белите лимони и грейпфрут (особено е важен втория плод) не изхвърляйте обелките, а ги преварете за около 2 часа на лек огън и ще получите естествен хидроксихлорокин. Когато се почувствате някога зле, започнете да приемате по 1 с.л. от тази отвара на всеки няколко часа и прекратете, когато сте по-добре.

Тези три вида лекарства са крити и нападани от централизираните структури на либерал-глобалистите много преди дори да обявят измамата с пандемията и вируса. Това от години е огромен флаг за всички, които се интересуваме от тези теми.

Разберете, че сме достатъчно умни, за да намерим свои собствени решения и да ги приложим реално. Желаещите да предприемат про-активни защитни мерки, да запазят здравето си и да станат по-самостоятелни, ще се издигнат от този период на промяна и трансформация успешно.

И все пак …

Ако ви се наложи да отказвате инжекцията пред някого и се чудите, какво да кажете, имайте предвид, че когато клакьорите-“експерти“ и политическите мажоретки искат да се освободят от инокулациите, те винаги си дават официален изход от тази ситуация, като същевременно натискат хората да се инжектират. Спомнете си Бойко Борисов как се скри и после се оправдаваше, че има имунитет, защото е прекарал ковид-19 и няма нужда от ваксина. Или пък безброй видео материал на инжектирания в дрехи, прибиращи се игли, не махнати капачки от спринцовките и т.н. … знаете, всичко е една дебела и тлъста лъжа за генералната публика.

Така че, когато ви попитат евентуално „защо не искате да ваксинирате детето си“ им отговорете, както биха го сторили именно знаещите по „горните етажи“, за какво става въпрос: „детето ми е алергично към серума“. До там. Не е нужно да казвате нищо повече.

Друга е темата обаче, че СЗО още 2019 год. даде насоки на правителствата да считат за родителско съгласие това, че детето трябва да бъде инжектирано със смъртоносните и увреждащи препарати, като за целта вероятно ще считат задължителното училищно присъствие на малчуганите за съгласие да бъдат унищожени мъчително. Така че се гответе за все по-сериозни битки, които имаме да водим всички.

Anony, 13 юни 2021          https://anonybulgaria.wordpress.com/2021/06/13

Бележки използвани в текста от:

– https://darkoutpost.com/health/home-recipe-for-hydroxychloroquine-hcq/
– https://archives.simplelists.com/nfu/msg/16539359/?fbclid=IwAR2rboqtxbJnsF9ksniLJDSlxQeVSroVlA5uHR9kLpYU2FDlIQYYYrOeW6w
– https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3180677/
– https://joybileefarm.com/pine-needle-tea/

Видео:

Wild Food Foraging- Pine / Spruce /

Cedar / Fir- Evergreen Teas

Wild Edible Plants: Pine Needle Tea

Предишна статия

Майор Валентин Терзиев, ВВС, МиГ-29

Следваща статия

Не е лесно да си адвокат на дявола!

Други интересни