След това…, знаеш – Бог високо, цар далеко!     Николай Марков   

Автор: Няма коментари Сподели:
Соломон Паси: „Никога от създването на българската държава не е валял такъв златен дъжд от пари, както след присъединяването й към ЕС и НАТО“ Върху кого точно е валял?!
,
Другарю Паси, както би се обърнал всеки член на Политбюро на БКП и самия Тодор Живков към вашия баща от катедрата по „Марксизъм-ленинизъм“ на Софийския държавен университет.
Българите, другарю Паси, са създалите първата държава на европейския континент и не само на него, а доколкото е очевиден фактът, евреите все още създават, изграждат и се опитват да утвърдят своята с българска помощ.
Библейските разкази за „това или онова свързано с еврейския народ“ много отдавна са прочетени от нас в исторически спекуларната ни държава, много преди европейския прочит на Просвещението.
Явно, уважаеми, като много други и вие подценявате интелекта на българите, който се наложи да премине от очевиден в невидим. По много причини, които няма да ви разяснявам.
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Дали нас ни вали някакъв златен дъжд от хартийки, наречени долари, евро и прочее или такива като теб предпочитат да се къпят в истински златен български дъжд – това тепърва предстои да бъде установено!
След това…, знаеш – Бог високо, цар далеко!
Пък какво ще каже историята, на никой не му пука, защото българите оглушаваме от крясъците на милионите наши близки, погребани без време в отворения все още гроб на вашата форма на демокрация – клептокрацията!
Милиони невинни души, които избихте без да ви мигне окото при това със самочувствието на хора с разюздано въображение. Нали?!
––––––––––––––––––––––––––––––––-
Всичко тече и всичко се променя, но най-хубавото е, че всичко предстои, другари полит-клептократи!
Никой в тази златна наша България не е и няма да бъде пощаден.
Пред очите ми са се случвали толково много неща, че няма как да не вярвам в справедливостта, отвъд простата логика.
И зная, че търговците на кръв винаги плащат със собствена кръв!
Няма какво и не искам да казвам повече. Времето ще покаже.
                         Николай Марков                    https://svobodnoslovo.eu/
Предишна статия

За какво Еврокомисията праща комисия да разследва корупцията в България?

Следваща статия

НАП е открила 32 млн. лв. кеш във фирмата за дезинфекция от „Златната локва“!

Други интересни