Отечествен Фронт 2020 за начинаещи от Иван Даракчиев

Автор: Няма коментари Сподели:

 

Идеята Отечествен Фронт 2020 цели създаването на обединение на всички българи, които искат възраждане нанезависимата Република България и спасяването й, а следователно и българския народ, от анихилацията, която тече в момента.
Идеята ОФ 2020 цели да обедини всички, които са разбрали, че циркаджийските изцепки, които се въртят на карусела наречен “парламент”, не могат да доведат до радикалната промяна, която е необходима за прекратяване на агонията на днешна България.
Идеята ОФ 2020 цели да обедини всички, които най-сетне вече са схванали, че сърцевината на проблемите на българите се нарича “професионална политическа класа”.
 Идеята ОФ 2020 цели да създаде условия за прокарване на Национална Стратегия за съживяване на коматознаБългария – стратегия, базирана на Програмата на Дисидентското Движение ЗАЕДНО /1/.Идеята ОФ 2020 възникна в началото на миналата година /2-4/ и не цели участие в избори заради участие вполитическия живот (гореспоменатия пагубно безсмислен цирк), а изпълнение на Националната Стратегия, стриктно и безкомпромисно.
ОФ 2020 няма да участва в избори за НС докато не си подсигури мандат от народа за изпълнението на Програмата си, така както е обнародвана.
ОФ 2020 няма да участва в местни избори, нито такива за ЕП, тъй като визира тотална промяна на социо-политико-икономическата система, а не просто вкарване на нови политици във властовите структури.
ОФ 2020 ще успее само ако желаещите истинска промяна българи се включат масово в организацията.
ОФ 2020 не е политическа партия и няма намерение да отглежда нови политици – напротив, въоръжени с изричен мандат от народа, ние визираме да призовем на Народен съд виновниците за настоящата национална катастрофа, тоест управлявалите всички политически партии Номенклатурчици, представяйки им обвинение в съпричастност към колективната вина за това национално бедствие, както и обвинение в индивидуална вина, в конкретни теказуси.
Номенклатурата не се елиминира чрез създаване на нова Номенклатура!
ОФ 2020 апелира към всички, които са разбрали, че членството на България в ЕС й носи много повече, и тобезкрайно тежки негативи, отколкото са позитивите за някои индивиди:
Вместо да изчакваме неизбежния разпад на съюза, трябва да се осъзнае от всички, че времето за излизане от него е вчера, ако не и когато влизахме.
ОФ 2020 апелира към всички, които са схванали безумието на тезата за членството на България в НАТО (кактои въобще за “евроатлантическата ориентация на българите”).
ОФ 2020 апелира към всички, които осъзнаха, че Оруеловските кошмари, приписвани на СССР, в предсказанието“1984”, днес са реалност в света на “свободната Западна демокрация”.
Хората масово се страхуват да обсъждат политически некоректни теми, а медиите отказват публичност на такива изказвания. Още преди десетилетия Вл. Буковски нарече ЕС с по-подходящото “ЕССР”, а няколко журналисти бяха осъдени и излежаха по 2 години затвор (в Австрия!) защото нарушиха издигнатите от Номенклатурата в закон за забрана на публикации посъответната политически некоректна тема правила.
ОФ 2020 апелира към всички, които прозряха некадърността на Евро Номенклатурата и особено неспособността й да се справя при кризисни ситуации, както и сервилността й спрямо отвъдокеанските й де факто началници – мултиплициращ фактор към съответните качества на родната ни Номенклатура.
Както и преди няколко месеца, много активни българи се полъгаха да подкрепят и на следващите избори тази или онази партия (стара или нова), този или онзи Номенклатурчик (изпечен или новосъздаден).
Докато приканваме прогледналите на разговор, ние ще изчакаме да минат още 2-3 изборни цирка. Към него момент, вярваме, и най-заблудените ще разберат, че са им отвличали вниманието встрани от основния проблем, понеже нищо съществено няма да се промени към по-добро.
Напротив, икономическата, финансовата, политическата и социалната структури, в които е натикана нацията днес, ще продължават да затъват и да влошават жизненото равнище на средния българин.
Оцеляването на кредит, което е практиката днес, има добре известен край, който наричаме “гръцки сценарий”.
Тези, които днес са баламосвани с приказки за промени в изборните закони,
1 Това впрочем важи не само за България – виж в /6-8/.
промени в Конституцията и пр. предстои много скоро да разберат, че с козметични промени българския кораб не може да бъде измъкнат от тресавището…
ОФ 2020 търси четящите печатното слово, мислещите и прогледналите!
За търсещите, понеже нашият сайт не е още функционален, препоръчваме след прочитане на референциите тук да се запознаят с информацията в /5/.
Прочитането даже само на част от нея ще помогне на начинаещия да осъзнае защо Западът, и особено САЩ, се е превърнал в терминален дегенерат на Демокрацията.
Издигането на парàта в култ, превръщането й в идея-фикс, не води до нищо добро, което тук, в тази част на света, където силните духом все още са малцинство, е известно от как свят светува.
Нашият призив е към духовните българи: спасението на България е във вашите ръце!
                                                                                                                                                                         Бургас, 02.06.2021
Референции:
1. http://www.zaedno.mobi/Zaedno/Nacalo_files/111222333.pdf
2. https://www.academia.edu/43660615/Отечествен_Фронт_2020
3. https://www.academia.edu/45654320/Идеята_ОФ_2020_1_година_по_късно
4. https://www.academia.edu/45860096/Българската_каруца_се_нуждае_от_основен_ремонт_ама_монтьорът_отсъства
5. www.zaedno.mobi
6.https://www.academia.edu/34736374/Te_basics_of_Nomenklaturocracy_thesis_1_Exposing_modern_day_Nomenklatura_and_revealing_what_kind_of_reality_shall_Nomenklaturchiks_empty_promises_bring
7. https://www.academia.edu/37471751/Te_basics_of_Nomenklaturocracys_thesis_2_Economics_of_the_decline
8. https://www.academia.edu/41279129/Te_basics_of_Nomenklaturocracys_thesis_3_Revolution_within_Democracy

   УВАЖАЕМИ   ГОСПОДА,

ПРОЧЕТЕТЕ  МНОГО  ВНИМАТЕЛНО  АНАЛИЗА – РАЗЯСНЕНИЕ  НА   д-р ИВАН  ДАРАКЧИЕВ, КОЙТО НЕ ВЕДНЪЖ СЕ ОПИТВА  ДА НИ  ОБЯСНИ:
ЩЕ   SE  OPITAM ,  DA  ГО  ” ПРЕВЕДА “!
1. СЛАВИ ТРИФОНОФ – ЧАЛГАЛИЗИРА  СТРАНАТА-КОЙ МУ ПОЗВОЛИ ? – ПРИЯТЕЛЯТ МУ  БОЙКО…..
2.  КАРАКАЧАНСКИТЕ  СТАДА  КЪДЕ СА ?  ПРЕЗ РАЗГРАДЕНИЯТ ДВОР  СТИГНАХА  ДО  … СЪС “САМОЛЕТЧЕТАТА  НА  USA”
3   КЪДЕ СА ПЕНСИОННИТЕ  ФОНДОВЕ-? -В ” СКРОМНИТЕ  МИЛЯРД-ГОДИШНИ  “ЗАПЛАТКИ ” НА  ГЛАВНИТЕ БАНКОВИ
“ЧИНОВНИЧЕТА”
4   ЗА КАКВО ВИ СА БОЛНИЦИ, КАТО В РАДНЕВО? СТИГАТ ВИ” БЕНЗИНОСТАНЦИЙКИ “… НА ВЕЛИКАТА  “ТРОЙКА  ПАТРИОТЧЕТА”
5   А  АКО …   много  знаете ???   ЩЕ  ВИ ПОРЪЧАМ , ОЩЕ ВАКСИНИ (само не знам, как ще се справим с ковчезите???)

ГОСПОДА,  СЪМИШЛЕНИЦИ, КОЛЕГИ,

ЧЕТЕТЕ   ВНИМАТЕЛНО НАПИСАНОТО ЗА  ”О Т Е Ч Е С Т В Е Н Ф Р О Н Т    2020″,   И  МИСЛЕТЕ  КАКВО ПОЗВОЛИХМЕ НИЕ ДА НАПРЯВЯТ С НАС?
1   ЕДИН  РАЗГРАДЕН  ДВОР
2   БЪЛГАРСКИ  МОМИЧЕТА – ПРОСТИТУТКИТЕ НА ЕВРОПА
3   БЪЛГАРСКИ  СЕМЕЙСТВА -ЕВРОПЕЙСКИ ЧИСТАЧИ И ЧЕРНОРАБОТНИЦИ
4   ЛУКАНОВИТЕ  “СЪВЕТНИЦИ”- РАЗГРАБИХА И ОПУСТОШИХА  НАЙ- КРАСИВАТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!!!
5   ЗЛАТНИЯТ РЕЗЕРВ  И  МИЛЯРДИТЕ НИ ОТДАВНА НЕ СА В НАШАТА  “ХАЗНА”….

ДО  КОГА  ЩЕ  ТЪРПИМ  ВСИЧКИ ЖОНГЛЬОРСТВА?

ИМАМЕ  ЛИ ОЩЕ  ВРЕМЕ И  СИЛИ ???

ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ!!!

ТАНЯ  ДОГАНОВА – ХРИСТОВА

Предишна статия

„Кога ще падне Бойко?“ КЪДЕ СА НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА?

Следваща статия

Бийтълс, Стинг и новият албум LOVE SONGS…

Други интересни