В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЯМА ЖУРНАЛИСТИКА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Сега пък борба с „фалшивите новини“!? Борци недоносчета. Кое е легитимното определение за „истинска новина“, за да се борим с фалшивата? Нима всяко събитие, не се представя от точно определена гледна точка, анализ и с очакван ефект, а? 

Ние сме индианци и не знаем, че можем да говорим за едно и също нещо, но да бъде възприемано по различен начин. Не на нас тия номера, другари!

Фалшивите сайтове ни заразявали с вируси. Последните мога да ви вкарам в компютрите без да ползвате никакъв браузър и да не четете нищо в интернет. Когато индианец се опитва да ме вижда като индианец ми е истински забавно! И тъжно.

Другари граждански трибуни и информатори,

вървете по дяволите, защото в България отдавна няма журналистика. Последната, няма нищо общо с това да задаваш въпроси и някой да ти отговаря, нито с това да натъпчеш някоя и друга пачка в джоба, за да се правиш на шут. Проблемът с квадратната глава и ниското чело е също непреодолим в това прозвище. 

Или влизайте в час или разберете, че войната ви с фалшивите новини сте я загубили, преди да е започнала, защото самите вие сте родители и рожби на напълно истински фалшификати…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                             Николай Марков                http://afera.bg

Предишна статия

Европа трябва да остане спокойна…

Следваща статия

СЪВСЕМ ЛЕСНО Е ДА СИ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ

Други интересни