Ахмед Доган пред – ама как? Някой да е изненадан?

Автор: Няма коментари Сподели:

Ахмед Доган пред – ама как? Някой да е изненадан? – пред „Мадам В.“, сиреч Валерия Велева /“Епицентър“/. Четете внимателно!:

Защо ме забъркват във всички проблеми на държавата, от пет години аз не съм в реалната политика„.  Така отговори почетният председател на ДПС Ахмед Доган на въпрос на Епицентър.бг дали знае за готвено разследване срещу него и за евентуален негов арест.

Тези слухове, които от няколко дни вървят в медии, контролирани от Цветан Василев, за голяма изненада не бяха отхвърлени от шефа на Бюрото за контрол върху СРС-та Бойко Рашков. В ефира на Нова тв тази сутрин Рашков заяви буквално: „Възражда се идеата за възобновяване на разследване на някои политически лица от ДПС, дори срещу лидер от ДПС“, отговаряйки на въпроса на водещата Ани Цолова дали са верни слуховете за разследване и дори арестуване на Ахмед Доган.

Кой ги измисля тези работи? За какво да ме арестуват? За какво да ме разследват? Няма новини през лятото! Дайте им новини!“, каза още почетният председател на ДПС. Той подчерта, че цялата тази истерия, в която няма нищо вярно, е започнала от един бургаски сайт, за да се отклони вниманието от истинските проблеми в държавата. „Не се занимавайте с мен!“, посочи още Доган.

Той коментира лаконично и отнетия допуск до класифициррана информация на зам.-шефа на Бюрото за контрол върху използването на СРС-та Георги Гатев, за когото Бойко Рашков публично заяви, че е кандидатура на ДПС. „От медиите научих за този отнет допуск, нямам нещо общо с това, Гатев е уважаван юрист и експерт“, бяха думите на Доган. И отново многозначително повтори: „Не се занимавайте с мен, гледайте държавата!“

Почетният лидер на ДПС отхвърли още една версия, която също живее в публичното пространство – за разногласия в ДСП и за конфликт между него и Делян Пеевски. „И това не е вярно, както всичко, което напоследък се пише за мен!“. На въпроса – възможно ли е „аферата „Георги Гатев“ да е удар на Пеевски срещу Доган“, почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега.

ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО. И ИСТЕРИЙНО СВЕТКАВИЧНОТО „ВКЛЮЧВАНЕ“ НА ДОГАН ГО ДОКАЗВА.

„Не се занимавайте с мен!“, повторено два пъти в „прес листа“, даден пред Мадам В.

Ако някой продължава да си въобразява, че това „Не се занимавайте с мен!“ е адресирано към медиите, дето се занимавали със „световни конспирации“ „по време на лятната жега“, значи някой много се е объркал относно „Гросмайстора“, дето „не се ебава“.

„НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С МЕН!“ Е ОТПРАВЕНО ТОЧНО КЪМ ОНИЯ, ЗА КОИТО ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА ПИСА „АФЕРА“

в материала си: „ПЕЕВСКИ УДРЯ ПЕРСОНАЛНО ДОГАН! ИСТИНАТА ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“. ЩЕ ПОСЛЕДВА ЛИ „РЕСТО“, КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ БЪЛГАРИЯ“.

Фактът, че Мадам В. дословно цитира заглавието на АФЕРА и КОНТРОЛИРАНО иска коментар от Доган по публикацията на АФЕРА, означава само едно: че сме ударили десетката.

Това, че Доган ползва Мадам В. като „Еконт“ или „Спиди“, за да ДАДЕ ПОСЛАНИЕ, не може да бъде ясно само на олигофрените в България.

На въпроса – възможно ли е „аферата „Георги Гатев“ да е удар на Пеевски срещу Доган“, почетният председател на ДПС буквално се изсмя и заяви, че искрено се забавлява с тези конспиративни теории, с които се пълнят медиите в лятната жега.“, реди ги за благозвучие Мадам В.

Да, де, ама след написването от страна единствено на АФЕРА истината, че Пеевски удря Доган чрез „аферата Гатев“, до този момент всичко потвърждава този факт.

Включително и „ВНЕЗАПНОТО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ДОГАН“.

И още един знак! Точно днес бе обявено, че разследващият журналист, който никога не е крил афинитета си към Бойко Борисов, започва работа в … Канал 3 на Делян Пеевски. Честито на „независимите“ търсачи на истината!

Фактът и че днес в интервюто си за Нова тв Бойко Рашков не отрече, че никак не е случаен удара срещу Гатев от страна на ДАНС и прокуратурата и това е свързано и с ДПС, както и фактът, че точно днес ГЕРБ дават „Цанков камък“ на прокуратурата, свързвана с Пеевски – вероятно пак трябва да мине за „световната конспирация“.

„Не се занимавайте с мен!“, рече Доган. Само дето не добави, че иде … Коледа.

Както единствена АФЕРА написа, руснаците са дали срок Коледа за връщане на кинтите от Шиши…

Мадам В. си изпълни поредната роля на „куриерка“ с пощенската чанта.

Който има второ зрение за нещата разбра какво точно каза Доган. А това, че се „буквално разсмял“ на „конспирациите“, в случая на АФЕРА, защото единствена АФЕРА написа в прав текст това, което се случва,  жив и здрав да е. АФЕРА умее да чака. И да се смее последна.

Никак, ама никак не се ебаваме.

Веселина Томова                                   http://afera.bg

Предишна статия

Американски губернатор: Обвинението срещу Цветан Василев е изфабрикувано

Следваща статия

Спортът можеше да спаси половината от починалите през 2016 г. българи…

Други интересни