Българи разчетоха кодовете на Нострадамус...Предсказанията на Нострадамус!

04 Декември, 2019
0 коментара

                                                                                   https://www.youtube.com/watch?v=KyAHjHB5DTY

                                                                                  https://www.youtube.com/watch?v=6Ka3NsIgVBY

Нострадамус е роден на 14 декември 1503 г. в малкия френски град Сан-Реми. Той става известен като един от най-добрите предсказатели, които някога са се раждали.

Според някои, неговите видения за бъдещето са се сбъднали с плашеща точност. 

Ето кои са най-ужасните му прогнози, които са се сбъднали:

5 предсказания на Нострадамус, които са се сбъднали 5 СНИМКИДоналд Тръмп двойникНострадамус предсказанияХитлер11 септември Ню Йорк атентат

Нострадамус  е едно от деветте деца на Рейниер дьо Сен-Реми и търговеца на зърно и нотариус Жом дьо Нострадам .

Семейството на баща му е от еврейски произход. Дядото по бащина линия обаче приема католицизма през 1455 г.. Така той получава християнското име Пиер и фамилията Нострадам  

На петнадесетгодишна възраст младият Нострадамус започва да учи университета в Авиньон. След по-малко от година, по време на която изучава граматика, реторика и логика, е принуден да напусне учебното заведение, защото университетът затваря врати поради заплахата от чумна епидемия.

След като напуска Авиньон, Нострадамус (по собствени думи) пътува из страната в продължение на осем години, като от 1521 година изучава изкуството на лечението с билки.

През 1529 година, след като е работил няколко години като аптекар, започва отново да следва медицина в университета на Монпелие.

Малко след това е отстранен, защото е открито, че е работел като аптекар, което е било изрично забранено от университетската управа. И до днес се пази документът за отстраняване на астролога от университета.

След отстраняването Нострадамус все пак продължава да работи, вероятно като аптекар. Става известен със създаването на своето „розово хапче“, за което се вярвало, че предпазва от чума.

Неговият най-известен труд се нарича "Пророчества."

Книгата е издадена през 1555 година и е написана в четиристишия, които представят събитията, които ще се случат в света според пророка.

Днес хората са разделени на два лагера: такива, които смятат, че той е предрекъл с абсолютна точност най-страшните събития от бъдещето и такива, според които Нострадамус не е предрекъл нищо, а по-скоро става дума за грешна интерпретация от наша страна на четиристишията му. 

Независимо кои са прави, едно е сигурно: Нострадамус е име, за което всички ние знаем и днес.

           https://www.vesti.bg/lyubopitno/5-strashni-predskazaniia-na-nostradamus-koito-sa-se-sbydnali-6089931

                                                                                                  https://www.vbox7.com/play:91791611be

Нострадамус (Nostradamus) е латинизираното име на един от най-известните пророци и астролози в света. Истинското му име е Мишел дьо Нострадам (на френски: Michel de Nostredame). Най-известният му труд е „Предсказания“ (Les Propheties), първото издание на който излиза през 1555 г. От публикуването на книгата, която често е била преиздавана до неговата смърт, Нострадамус постига вниманието на пресата, която му приписва предсказването на множество важни световни събития.

Академичната общност е на мнение, че повечето асоциации между световни събития и четиристишията на Нострадамус като цяло са резултат или на грешна интерпретация, или на грешен превод (понякога нарочен), или са толкова оскъдни, че са на практика неизползваеми като доказателство за някакви гадателски способности.

Нострадамус е роден на 14 или 21 декември 1503 г. в малък провинциален град във Франция (Saint-Rémy-de-Provence). Мишел дьо Нострадам е едно от деветте деца на Рейниер дьо Сен-Реми (Reynière de St-Rémy) и търговеца на зърно и нотариус Жом дьо Нострадам (Jaume de Nostredame). Семейството на баща му е от еврейски произход, но дядото по бащина линия Guy Gassonet приема католицизма през 1455 г., получавайки християнското име Пиер и фамилията Нострадам (по всяка вероятност от деня на светеца, на който е кръстен). Прапрадядото по майчина линия Жан дьо Сен-Реми (Jean de St. Rémy) изчезва от историческите записи след 1504 г., когато малкият Мишел е само на една година.

На петнадесетгодишна възраст младият Нострадамус влиза в университета в Авиньон. След по-малко от година, по време на която изучава граматика, реторика и логика, е принуден да напусне Авиньон, защото университетът затваря врати поради заплахата от чумна епидемия. След като напуска Авиньон, Нострадамус (по собствени думи) пътува из страната в продължение на осем години, като от 1521 г. изучава лечение с билки. 

През 1529 г., след като е работил няколко години като аптекар, започва обучение по медицина в университета на Монпелие. Малко след това е отстранен, след като е открито, че е работел като аптекар, което е било изрично забранено от университетската управа. Документът за отстраняване още съществува в библиотеката на факултета. Въпреки това издатели и кореспонденти по-късно ще го наричат „доктор“. След отстраняването Нострадамус продължава да работи, вероятно като аптекар, и става известен със създаването на своето „розово хапче“, за което се предполагало, че предпазва от чума.

                       https://bg.wikipedia.org/wiki             Предсказания 2012 года

                                                                                            https://www.youtube.com/watch?v=DtAP62EjHjM

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.