Очакване плюс доверие | Разкритието вече започна

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам отново да си поговорим за Енергията на Очакването, но по малко по-различен начин, изграждайки мост между нея и Енергията на Доверието.

Всъщност тези две енергии са много близки една до друга, не само по своите вибрации, но и по своите ментални и емоционални компоненти.

Освен това това се отнася и за двете им проявления.

Тези хора, които са свикнали да очакват най-лошото от живота, като правило не се доверяват на никого.

Тези, които се характеризират със светли и радостни очаквания, въпреки всички трудности, най-често изпитват Доверие в живота, хората и техните Небесни помощници.

Следователно тези две енергии могат да бъдат наречени еднополярни.

И сега успехът на Прехода за човечеството и неговото време до голяма степен зависят от критичната маса хора, очакващи благоприятен изход от събитията и имащи доверие в Силите на Светлината както на финия, така и на физическия план.

Дойде времето, скъпи мои, да се научите да взаимодействате с тези енергии, които са най-важни за вас за благото на себе си и на цялото човечество.

И ще започнем с Енергията на Очакването.

Вашата задача сега е да останете уверени, че победата на Силите на Светлината е близо.

За да направите това, опитайте се да ограничите потреблението на негативна информация, с която сега са пълни всички новинарски канали, както официалните, така и алтернативните.

Вие отлично знаете защо се случва това: така представители на Тъмните сили на Земята се опитват да държат човечеството в ниските вибрации на тримерния свят, разпространявайки навсякъде лъжи, страх и паника.

За да сте в крак с новостите, намерете добри новинарски канали, от които напоследък се появиха доста.

Всъщност дългоочакваното Разкритие вече започна.

Информацията за престъпленията на глобалистите вече изтича по официалните информационни канали, което кара милиони хора да се замислят кой управлява света.

Сега всичко работи за Пробуждането на човечеството и онези хора, които в продължение на десетилетия, понякога рискувайки живота си, събираха факти и доказателства за престъпленията на марионетките на дълбинната държава, започват да говорят за тях открито.

Винаги се опитвайте, мили мои, да концентрирате вниманието си върху положителните аспекти, дори ако те са много по-малко от отрицателните.

Това е много важно, защото само така, насищайки енергийното пространство на Земята с очаквания за благоприятно развитие на събитията, ще можете да ги насочите в правилната посока.

Спомняйте си по-често практиката «Божествена трансформация».

Тя е много ефективна и достъпна за мнозинството от вас.

https://bgprevedi.com/expectation-plus-trust-the-disclosure-has-already-begun-44848-2/

Предишна статия

Кристиян Терес срещу екотерористите

Следваща статия

Божествената целесъобразност в развитието на човечеството

Други интересни

Вашият коментар