Отец Абсолют: Подсъзнателни очаквания

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес започваме да говорим за това как можете да взаимодействате с енергията на очакването, за да я насочите в положителна – творческа – посока.

Както вече споменах в скорошното си послание, ако вашите очаквания са ярки и оптимистични, тогава е много добре да ги подкрепите с визуализация, така че да се сбъднат възможно най-скоро.

Ако те са негативни по природа, тогава е много важно да ги пренасочите в друга посока, за да предотвратите проявата им на физически план.

Понякога такива очаквания възникват в мислите на хората против тяхната воля, по-скоро дори на подсъзнателно ниво.

И това се дължи на факта, че векове наред човек е в депресивно състояние и в борбата си за оцеляване най-често не е очаквал приятни изненади от живота.

Това продължава и до днес, което можете да видите навсякъде.

Освен това това се отнася за абсолютно всичко, от ежедневните дреболии до очакванията за световни глобални събития.

По този начин дори хората с високо ниво на вибрации, които се опитват да проследят всички свои мисли и емоции, не могат напълно да се освободят от навика, фиксиран в тяхното подсъзнание, да бъдат предпазливи към действията на властите.

И това не е без причина, тъй като, както вече знаете, огромното мнозинство от правителствените ръководители на така наречените развити страни са марионетки на дълбинната държава.

Но малко хора осъзнават, че вашите очаквания за негативни действия от тяхна страна са това, което ускорява подобни действия.

Разбира се, това не е единствената причина и дори не е основната, но тъй като всяко събитие се формира първо на фино – енергийно – ниво, вашата отрицателна енергия на очакване, подхранвайки това събитие, ускорява неговото осъществяване на физическия план.

И колкото повече хора го очакват, толкова по-бързо се проявява в живота.

Затова нека започнем, като премахнем от вашето подсъзнание автоматичните, неконтролируеми реакции на очакване на неблагоприятни събития както във вашия живот, така и в живота на цялото човечество.

Но за да започнете тази работа, трябва да разпознаете такива програми в себе си, за да се отървете от тях окончателно.

https://bgprevedi.com/subliminal-anticipations-44794-2/

Предишна статия

Матрицата се срива докато педофилското изнудване и метеорологичните войни излизат в СМИ

Следваща статия

Он вещал людям правду – за это его убрали | Сон Разума… ГЕНЕРАЛ ПЕТРОВ-УМНЕЙШИЙ ЧЕДОВЕК

Други интересни

Вашият коментар