Матрицата се срива докато педофилското изнудване и метеорологичните войни излизат в СМИ

Автор: Няма коментари Сподели:

Превод: Aquarius (англ), BGprevedi (рус)

-= Превод от англ и рус =-

Понякога стотици и дори хиляди години история се разгръщат за няколко седмици. Помислете за разграбването на Рим или първото обединение на Китай. Сега сме в такъв момент. Цялата западна контролна матрица се срива и ние се насочваме към някакъв вид кулминация.

Най-големият знак за това през изминалата седмица беше събуждането на мнозинството от западното население към елитното педофилско изнудване и войната за климата. Хората от движението за истина знаят това отдавна. Въпреки това, ние бяхме в балон и проповядвахме на хората през по-голямата част от това време. По-голямата част от тях останаха неразбиращи. Различното сега е, че тези, които не обръщат внимание на новините и четат само клюкарски рубрики, масово се осъзнават. По-важното е, че в резултат на това военните и разузнавателната общност сега най-накрая предприемат действия.

Нека започнем с елитната мрежа за изнудване на педофилите. Процесът на Пъф Диди или Шон Комбс е това , което събужда хората за тази реалност. Актьорът, изобразяващ генерал Майкъл Флин, например, казва на света:

„Случаят Диди ще замеси музиканти, спортисти, политици и медии… Тези хора са психопати. Те са зли. Те са сатанински.“

/линк към видеото/

Използването на „знаменитости“ и културата на знаменитостите от хазарската мафия за контрол на масите сега им взривява лицата. Музикантът Джъстин Бийбър излезе през 2017 г., за да заяви, че се е „събудил“ за „злините на музикалната индустрия“, която е „контролирана от най-лошия вид хора – педофили“.

Описвайки парти по време на турне – посетено от висшия ешелон на музикалния бизнес, включително изпълнителни вицепрезиденти по развитието, продуценти, силни агенти и международни финансисти – Бийбър каза, че е бил насърчен да малтретира сексуално малко дете, което е било доведено на партито за сексуално задоволяване на елита на индустрията.

„Не исках да правя това. Наистина не го направих . Казаха, че това дете е било дрогирано, беше ужасно“, каза Бийбър, обяснявайки, че му е било ясно, че ще влезе в „бизнес страната на индустрията“, ако „се присъедини към клуба“, като премине ритуалите за посвещаване

„Не бих бил просто изпълнител, бих бил магнат. Този път щеше да се отвори за мен, както се отвори за Jay-Z.“ „Това е разликата между това да си милионер и милиардер .“

Но Бийбър каза на събранието, че не може да го направи.

„За да се присъединя към клуба, ще трябва да направя лоши неща на това бедно дете. Но после разбрах, че и това не им е достатъчно. Ще трябва да убия и това малко дете.“

„Казаха ми, че тайно снимат тези партита. След като те хванат на видео да правиш нещо подобно, те те притежават.“

„Казаха, че това дете е било изнасилено от няколко различни момчета. Казаха, че кърви. Излязох оттам, но чух, че е умрял и това ме преследва.“

Оригиналната връзка, която имах за тази история, беше заменена с доклад от австралийския парламент относно „чужда намеса в изборите“. Следващите пет връзки също развенчаваха това. И все пак след това стотици и вероятно хиляди и вероятно милиони връзки имаха оригиналната история. Ето го:

[https://mainerepublicemailalert.wordpress.com/2017/08/04/justin-bieber-pedophiles-run-the-evil-music-industry/]

Историята беше погребана, когато първоначално излезе наяве, но сега всички чуват за нея. Това означава, че контролерите на BlackRock и Vanguard на Google губят способността да оформят разказа.

В друг пример, духовният съветник на Опра, „Джон Божи“, държал млади жени в плен в отдалечени ферми, където ги забременявал и ги убивал след 10 години раждания. След това тези бебета бяха продадени на елитни VIP-персони по целия свят. Йоан Божи е тясно свързан с Бил Клинтън, Наоми Кембъл и Марина Абрамович, наред с други. Това не е конспиративна теория, това е конспиративен факт. Той беше признат за виновен за това от бразилски съд.

Тези истории са важни, защото разкриват мрежата за контрол на педофилското изнудване, използвана върху повечето западни политици. Следата води до сатанинската държава Израел. Защо иначе мислите, че политици като канадския „лидер на опозицията“ Пиер Поилиевр ще излязат публично и ще кажат, че израелски удар върху ядрените съоръжения на Иран би бил „подарък за човечеството“.

/линк/

Защо той призовава за това, което се равнява на предизвикване на ядрен Армагедон?

Сега направете обиколка на Конгреса и Сената на САЩ и се запитайте защо те представляват Израел, а не собствените си избиратели. Гарантирам ви, че всички са подкупени и изнудвани.

/линк към видеото/

Хора като Илон Мъск също излизат и говорят за това. Той каза:

Мисля, че част от причината, поради която Камала Харис получава толкова голяма подкрепа, е, че ако (Доналд) Тръмп спечели, този списък с клиенти на Епщайн ще стане публичен и някои от милиардерите зад Камала са ужасени от този резултат.“

Мъск назовава Рийд Хофман и Бил Гейтс като замесени.

/линк към видеото/

В опит да се оправдае, Гейтс се появи по австралийската телевизия и призна, че е „вечерял с Епщайн“. Той посети острова на Епщайн 37 пъти! Това не е просто няколко вечери.

/линк към видеото/

Мъск казва: „Тук има вероятно няколко хиляди часа кадри между Диди и Епщайн.“

Следователи на ФБР по случая Диди са иззели касети, записани от Джей Зи и Бионсе (Биансей), разкриващи тяхната роля в поредица от ритуални убийства и жертвоприношения на звезди от A-списъка и членове на техните семейства, включително деца, разкрива вътрешен човек от индустрията.

[https://forbiddenknowledgetv.net/fbi-seize-diddy-snuff-tape-showing-jay-z-and-beyonce-sacrificing-children/]

Нашите собствени източници казват, че Диди сключва сделка с Министерството на правосъдието и им е предоставил записи на Барак „Гърмът на Сатаната“ Обама, който изнасилва и убива дете. Това е важно, защото Камала Харис е просто човек-робот, управляван дистанционно от Обама, както показва видеото по-долу.

/линк към видеото/

Малик Обама вярва, че неговият полубрат бивш президент Барак Обама „все още управлява страната“. Изглежда обаче, че дори Обама е изнудван от някой друг.

[https://www.msn.com/en-us/news/politics/malik-obama-says-half-brother-barack-is-still-running-the-country-and-warns-he-would-have-%20a-big-role-to-play-in-harris-presidency/ar-AA1ruzin]

Така че въпросът сега е кои са върховните контролери? Това беше темата на среща на високо ниво миналия уикенд между представители на американската армия и Азиатските тайни общества, проведена в Япония. Срещата доведе до споразумение … за разпускане на държавата Израел, която има абсолютен контрол. Тя е заменена от държавата Юдея, която дава пълно гражданство на всички жители. Евреите са защитени, а сатанистите са арестувани. Те също така се съгласиха, че сатанинската секта Хабад е законна военна цел, която трябва да бъде унищожена. Криминалистите са идентифицирали Хабад като група, ръководеща продължаващ заговор за започване на Трета световна война чрез убийство на 90% от човечеството и поробване на оцелелите.

Тук можете да видите как техният лидер Бенямин Нетаняху се хвалеше през 2006 г.:

„Тайната е, че имаме Америка… на наша страна са Сенатът, Конгресът и рекордно силно еврейско лоби.“

[Video] (Бил Махер със Сатаняху)

Това беше преди десетилетия, но днес има много по-голям контрол върху САЩ.

[Video] ()

Тези хора сега използват 100% CGI на Бенямин Нетаняху, за да поддържат контрол. Във видеото по-долу Нетаняху казва, че Израел е унищожил самия лидер на Хизбула Насрала, неговия наследник и наследника на неговия наследник. Моля, имайте предвид, че във видеото има проблеми и изрязани части.

[Video] ()

Нетаняху отдавна го няма и реалността е, че израелската армия претърпя голямо поражение.

Полското разузнаване ни казва, че „в резултат на иранското отмъщение срещу Израел, 29 израелски самолета F35, летище и въздушна база близо до Тел Авив, склад за гориво, много танкове Меркава, щаб на Мосад, тайни агенти и стратегически радарни станции са били унищожени в Израел , както Al-Jazeera, Hindustan Times, China News, пакистанската телевизия PTV, Russia Today и други докладват.

Източници от британското разузнаване и ЦРУ потвърждават, че Израел скоро ще престане да съществува. Шефът на MI6 каза следното по този повод:

„[Израелската] агресия е прекомерна и се равнява на военно престъпление. На това трябва да сложи край. В международното право и военното право това означава, че отговорът на Израел е непропорционален и прекомерен, че е насочен не само към неутрализиране на врага, но и към унищожаването на цялото цивилно население – военно престъпление и престъпление срещу човечеството – геноцид. Джабалия и северната част на Ивицата Газа са сцена на престъпления, докато всички погледи са насочени към Ливан. Това е многостранен подход, насочен към разпръскване на вниманието и прикриване на атаката. То трябва или да бъде спряно доброволно от Йерусалим, или да бъде наложено от международната общност“.

Няма да прочетете за това в американските медии, но това не променя реалността. С Израел е свършено.

Друга реалност е, че ХМ е на път да загуби способността си да ни контролира поради климатичните войни.

Представителят Марджори Талер Грийн например написа в X:

„Да, можете да контролирате времето… Смешно е, когато някой лъже и казва, че това е невъзможно.“

Тя написа това в отговор на ураганите, които удариха Северна Каролина и Флорида. Той е гледан повече от 50 милиона пъти и е генерирал стотици милиони интернет-търсения по темата.

За пореден път компании, контролирани от XM, като Google, отчаяно се опитаха да скрият тази информация. Първите 20 или повече публикации в Google за нейното твърдение бяха опити да я развенчаят. Те дори изтриха бележките, които имах за това от моя компютър. Но и тук контролът се провали, защото хората научиха, че най-високите резултати от търсенето в Google са цензура, и започнаха да копаят по-дълбоко. Освен това хора като мен са се научили винаги да архивират на сменяем твърд диск.

XM все повече прибягват до манипулиране на времето в наши дни, защото изглежда е едно от най-новите тайни оръжия, които използват, за да контролират масите. Сега това се случва в голям мащаб.

Друг пример: Полската новинарска служба ни казва, че компаниите, изброени на уеб страницата на FEMA, които предоставят домашни инспекции на жертвите на урагана Хелън в Северна Каролина, са собственост на Vanguard и BlackRock. Така че същата компания, която притежава по-голямата част от литиевата мина в района, „проверява“ имуществото на жертвите, което те искат да получат.

Флорида претърпя масова евакуация заради урагана Милтън. Това е (автомагистралата) I-75 в Тампа.

[Figura] (Масова евакуация в Тампа, Флорида)

Освен това, във Флорида бяха издадени 126 предупреждения за торнадо през изминалата седмица, второто от най-многото регистрирани наблюдения в историята на САЩ.

[Video] (126 предупреждения за урагани бяха издадени днес)

[Video] (Торнадо в Скалистата Планина в Монтана, САЩ)

Изглежда някъде има машина за урагани и торнадо.

[Video] (Изглежда че има машина за урагани някъде)

Знаете ли, че имаше учения за урагани през 2009 г., когато много разрушителен ураган от категория 5, наречен Феникс, удари Тампа Бей през октомври?

Представете си, че Бил Гейтс финансира проекта на Тампа за превръщането на 40 акра крайбрежна зона в 15-МИНУТЕН град.

Същото се случи и в Акапулко, Мексико, когато всички погледи бяха насочени към Флорида. Отново жителите биват изгонени, за да се построи 15-минутен град.

[Video] (Краят на Акапулко)

Не може да измислите това.

Повече от 73 000 акра в момента горят в Уайоминг и краят им не се вижда поради неясна причина? Светкавица… но тук е уловката – нямаше гръмотевична буря.

[Figura] (Карта на лосовия пожар)

Възможно ли е това да има нещо общо с атомната електроцентрала, която Бил Гейтс планира да построи там?

[Video] (Лосов пожар в Уайоминг)

Чуваме, че Бил Гейтс е уволнен. Ако това е вярно, ще се появи в новините като съобщение за смъртта му. Личното ми предпочитание би било той да бъде изправен пред трибунал за военни престъпления и след това да бъде изправен пред правосъдието.

Използването на метеорологична война срещу цивилни е едно от многото му военни престъпления. Искате ли да знаете как хора като него могат да направят нещо подобно? Не търсете повече… от HAARP-машините по целия свят.

[Video] (Местоположения на йоносферните нагреватели)

„Имаме сериозни доказателства, че NOAA, бивш франчайз в Съединените щати, е възложил договори за засяване на облаци, които са довели както до урагана Хелън, така и до урагана Милтън. Имаме и доказателства, че кули за излъчване, лицензирани от Федералната комисия по комуникациите, са били използвани за контролиране на тези неестествени бури“, казва съдията Анна фон Райц.

[Video] (Избраните лица в Сев. Каролина потвърждават че Хелена е генерирана бомба за МТО-време)

Тя добавя:

„Наскоро прехванахме конвой от камиони, натоварени с огнестрелни оръжия, гранати, водни оръдия и подобни военни доставки, насочващи се към лагерите на FEMA в района на бедствието. Ясно е, че изпращачът е възнамерявал да въоръжи FEMA като чуждестранна наемна сила, действаща в щата, засягайки територия в няколко щата. Затова ние иззехме тези оръжия и разследваме източника.“

Във Флорида също има контра-удар. Губернаторът Рон ДеСантис казва:

„FEMA не работи тук! Няма да видите FEMA да буйства във Флорида. Аз съм шерифът, който е главен!“

[Video] (Десантис: Няма да видите ФИМА буйстваща във Флорида)

Изправени пред такава опозиция, демоните на дълбинната държава и техните поддръжници правят всичко възможно, за да откраднат изборите.

Броят на нелегалните имигранти в колебливите щати се е увеличил със стотици проценти по време на администрацията на Байдън-Харис, според съдебни документи.

Джорджия – 401%

Северна Каролина – 446%

Пенсилвания – 241%

Аризона – 734%

Невада – 562%

Мичиган – 775%

Уисконсин – 467%

[Figura] (Подправяне на избори чрез имиграция)

Те също се опитват да направят така, че Камала Харис да изглежда сякаш наистина има функциониращ мозък.

Доналд Дж.

(@realDonaldTrump) в X

Огромна измама с фалшиви новини от CBS & 60 Minutes. ИСТИНСКИЯТ ИМ ОТГОВОР БЕШЕ ЛУД ИЛИ ГЛУПАВ, затова го замениха с друг отговор, за да ги спасят или поне да ги направят по-привлекателни. Измама с ФАЛШИВИ НОВИНИ, която е напълно незаконна. ОТНЕМАНЕ НА ЛИЦЕНЗ НА CBS. Влияние върху избори.

Ясно е, че Камала е подготвена. На въпроса с какво ще се различава от Байдън, тя отговори:

„Нищо не мога да измисля“.

[Video] (Камала е сготвена)

Не е изненадващо, че празна книга, изброяваща „постиженията“ на Камала Харис, се превръща в бестселър на Amazon и предизвиква шум в социалните медии.

В отчаян опит да подобри имиджа си, Камала Харис нареди на Националната гвардия на Северна Каролина да натовари товарен самолет с помощни припаси само за да бъде снимана, без намерение действително да доставя помощни припаси на жертвите на бурята.

Това е само един пример за това как те лъжат за това, което всъщност прави тяхното правителство. Друг пример е лъжата на Карин Жан Пиер, говорител на администрацията на Обама: през 2022 г. тя недвусмислено заяви, че средствата на FEMA са използвани за подпомагане на нелегални имигранти.

Сега тя отрича FEMA да е била използвана за насочване към нелегални имигранти.

[Video] (Още лъжи от прессекретаря на Белия Дом)

Те също така стават все по-истерични в своята анти-Тръмпова реторика. Във видеото по-долу CNN сравнява Тръмп с Хитлер и твърди, че той ще „унищожи цели групи хора“.

[Video] (CNN сравнява Тръмп с Хитлер)

След това Мика Бжежинска ще говори за Тръмп в ПАНИКА. Тя знае, че е изправена пред смъртно наказание, ако ХМ загуби контрола, и тя ще загуби контрола.

[Video] (Мика (или Майка) Бжежинска)

Стигна се дотам, че професор от университета в Канзас открито заяви, че мъжете, които отказват да гласуват за Камала Харис, трябва да бъдат екзекутирани.

[Video] (Професор от университета в Канзас открито заяви …)

Съвсем очевидно е, че самият той се страхува от екзекуция.

Ето още един човек, който се страхува от екзекуция:

Марк Мили, пенсиониран генерал от армията на САЩ, служил като началник-щаб при Доналд Тръмп и Джо Байдън, се страхува, че ще бъде извикан обратно в униформа и ще бъде изправен пред военен съд, ако Тръмп победи Камала Харис и се върне на власт следващия месец.

Това са признаци, че куклите на ХМ губят контрол над разказа и са в паника. Друг пример е неизбран шеф на неправителствена организация на ООН, който говори със страх.

[Video] (ООН губят контрола си и са в паника)

„Лакеите на дълбинната държава си слагат панталоните пред това, което ги очаква“, коментира източник от ЦРУ.

Ето един начин хората да си върнат контрола. През ноември 2023 г. малък град в Мичиган разпусна корумпираното си правителство… и след това смени ключалките на кметството.

[Video] (Малък град в Мичиган разпусна корумпираното си правителство)

Време е да направим същото за Вашингтон и ООН.

Япония поема лидерството и сега става първата страна от G7, която се освобождава от контрола на ХМ. Новото правителство на Япония, водено от премиера Шигеру Ишиба, прекъсва връзките си с правителството на Обиден и влиза в съюз с Алианса на белите шапки, според японски десни източници, близки до императора.

Това е така, защото японското правителство осъзна, че правителството на Обиден се опитва да унищожи голяма част от населението си със самоусилващи се иРНК-ваксини. Една от трите компании, на които е възложен договорът, Gritstone Bio, е собственост на големите инвестиционни компании BlackRock, Vanguard и State Street,

„същите мениджъри на активи, които притежават и производителите на иРНК-ваксини Pfizer и Moderna“, според журналиста Джон Флийтууд.

Флийтууд също отбеляза, че BlackRock и State Street са официални партньори на Световния икономически форум и че Gritstone Bio е получила финансиране от фондация Bill & Melinda Gates.

Японският подземен свят се е сдобил с пълен списък на лекари, които са получили подкупи в замяна на одобрението на тази ваксина, и всички те ще бъдат изправени пред съда, твърдят източници от азиатското разузнаване.

Япония изпрати на Бил Гейтс ясен сигнал: времето му изтича. Правителствената работна група за Covid бързо разкрива престъпленията му и стените стават все по-плътни срещу глобалистичния крал.

Японски учени сега заемат позиция и призовават международните прокурори да съдят Гейтс за престъпления срещу човечеството. Сред тях са световноизвестни експерти като д-р Фукушима, които бият тревога и правят шокиращи открития, че някои ваксини съдържат лекарства за аборт, предназначени за обезлюдяване.

Германия ще последва примера на Япония и ще скъса с ХМ. Кандидатът за канцлер на ХДС/ХСС Фридрих Мерц иска да създаде контактна група, която да разработи предложение за установяване на европейски ред след войната в Украйна. Според информация на полското разузнаване замесени са Германия, Франция, Великобритания и Полша.

Това се случва в момент, когато украинският режим е на ръба на колапса. Украинският фашистки диктатор Владимир Зеленски сега призовава за прекратяване на огъня, но това вече не подлежи на преговори, казват източници от руската ФСБ.

Руските военни следователи са събрали доказателства за брутални убийства на цивилни от украински войници и наемници.

Освен това Съединените щати правят планове с Украйна за изключване на Русия от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО), след като Русия представи на организацията своите констатации относно използването на химически оръжия от Киев.

Тези престъпления водят до смъртно наказание и скоро ще се появят трибунали за военни престъпления.

Пълната руска победа е на хоризонта, тъй като значителен брой украински войски са „заключени“ на руска територия (близо до Курск).

„Нашите врагове, украинските въоръжени сили, бягат. Те са деморализирани и се опитват да избягат, без да се обръщат при първия огнев контакт“, казва командирът на групата за дълбоко разузнаване на Бойния център.

„Далкообхватните планове и фантазии“ на Вашингтон създават „възможност за плъзгане към пълномащабен конфликт между Русия и историческия Запад“, предупреждава руският заместник външен министър Сергей Рябков.

Той не трябва да се притеснява, защото Белите каски в американската армия няма да позволят на ХМ да използва Третата световна война като безплатен пропуск за излежаване на присъдата си в затвора.

Разбира се, трябва да се отървем от последните следи от контрола на XM, преди техният WEF

„да въведе дигитален процес, който ще им позволи да ограничат вашите движения, поведение и решения с едно кликване на мишката“.

[Video] (Най-голямото опасение на Световния икономически форум)

Друг пример за опит за запазване на контрола е опитът на правителството на Ню Йорк да приеме закон, наречен Предложение едно. Ако бъде приет, той, наред с други неща, ще улесни правителството да отнема децата от родителите им.

Освен това все още се опитват да ни убият с ваксини. Moderna беше подложена на критики, след като предложи на 12-18-годишните £1500 плащания чрез WhatsApp за тестване на ваксини.

Благодарение на Р. Ф. Кенеди-младши и неговите усилия да разкрие истината, проучване на 1,7 милиона деца установи, че възпалението на сърдечния мускул и възпалението на сърдечната торбичка възниква изключително при тези, които са получили ваксини срещу COVID-19.

Майка му Етел Кенеди, вдовицата на убития американски политик Робърт Ф. Кенеди, почина в четвъртък на 96-годишна възраст. Тя умря, знаейки, че синът й най-накрая ще получи справедливост за убийството на баща си и чичо си.

Добре, нека завършим тази седмица с добри новини. Първо, научихме, че фронтменът на DARPA Илон Мъск представи хуманоидните роботи Optimus, разработени от Tesla.

[Video] (Новите хуманоидни роботи на Илон Мъск)

Според източник от Пентагона, това е само предварителен преглед за подготовка на масите за това, което предстои много скоро. Знаете, че те имат много по-напреднали хуманоиди от това, което се разкрива на широката публика.

Следва снимка на 800-годишен дъб. Ако искате да чуете птица да пее, не купувайте клетка, а посадете дърво. Ако се притеснявате от жегата, посадете дърво. Ако се притеснявате за водата, посадете дърво. Ако обичате плодове, посадете дърво. И ако обичате живота, засадете много дървета. 100-годишен бук “произвежда” 1200 литра кислород на час. Това количество кислород може да бъде „произведено“ само чрез засаждане на около 2700 млади дръвчета.

[Figura] (800-годишен дъб)

Авторът лично е засадил над 300 000 дървета за четири сезона на засаждане на дървета в Канада. Много се гордея с това постижение.

https://bgprevedi.com/the-matrix-is-collapsing-as-pedophile-blackmail-and-weather-warfare-become-mainstream-44785-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: В очакване на най-доброто

Следваща статия

Отец Абсолют: Подсъзнателни очаквания

Други интересни

Вашият коментар