Отец Абсолют: В очакване на най-доброто

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще ви кажа как може да се освободите от подсъзнателното очакване на неблагоприятни за вас събития.

Тъй като почти всеки човек има такава програма, предлагам да проведете следната медитация.

Нека я наречем «Очакваме най-доброто».

Изисква доста дълбоко медитативно състояние.

Повикайте и всичките си Небесни помощници.

И когато почувствате, че сте напълно отпуснати и освободени от всякакви странични мисли, извикайте Енергията на Разпадане на Тримерната Матрица.

Именно тя е в състояние да премахне от подсъзнанието ви дълбоко вкоренената програма за очакване на негативни събития, която се основава на страха, който поражда тази програма.

Ако вече сте успели да се отървете от страха като такъв, тогава тази медитация ще бъде за вас само допълнителен щрих към това, върху което вече сте работили.

И така, след като сте усетили Енергията на Разпадането на Тримерната Матрица във вашето енергийно пространство, помолете я да изравни присъщата ви енергия на очакване с вибрациите на новата Земя.

И тогава, без никакви мисли или емоции, оставете тази енергия да си свърши работата.

Останете в медитация, докато потокът от енергия намалее.

Каква е целта на тази медитация?

Основното е, че тази емоция, развивана в продължение на векове, която е имала право да съществува и дори е била необходима за вас в тримерния свят, сега напуска вашето съзнание и подсъзнание, тъй като в света на високите вибрации опасности не ви заплашват.

След като направите тази медитация, опитайте се да наблюдавате по-внимателно реакциите си към всичко, което се случва около вас.

Много е важно да бъдете честни и обективни със себе си.

Ако забележите, че очакванията ви все още са негативни, направете тази медитация отново и може би няколко пъти, докато се уверите, че очакванията ви не носят разрушителни програми.

В идеалния случай трябва да достигнете такова състояние, че очакването за по-добро бъдеще както във вашия собствен живот, така и в живота на вашата планета да стане напълно естествено за вас и така че нито една мисъл, че Тъмнината може да победи, вече не може да проникне в съзнанието ви.

https://bgprevedi.com/awaiting-the-best-44802-2/

Предишна статия

Как Вярата се различава от Доверието? Следователно, за да се научите да общувате със Силите на Светлината, които живеят на финия план, трябва да свикнете да им се доверявате напълно!

Следваща статия

Матрицата се срива докато педофилското изнудване и метеорологичните войни излизат в СМИ

Други интересни

Вашият коментар