„Всичко, което се прави, е за добро“

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, днес искам да се спра на още една особеност на енергията на очакването.

И това се крие във факта, че много често очакванията на човек не се оправдават.

Има много причини за това, но основната е, че самата тази енергия е нестабилна.

Тя постоянно се променя в зависимост от много събития, случващи се не само в живота на човека, но и в неговата среда, страна и в света като цяло.

Това стана особено забележимо сега, когато всичко наоколо започна да се движи и това, което беше важно за хората съвсем наскоро, избледнява на заден план, тъй като самият световен ред на вашата планета се променя.

Това се отнася най-вече за пробудената част от населението на Земята – тези, които виждат истинската картина на случващото се и разбират, че човечеството сега е на разклона на два пътя: единият го води към робство, а другият към свобода.

И така, какво се случва с енергията на очакване на такива хора?

Можем да кажем, че съществува в две противоположни форми: това е очакването за падането на сегашния управляващ елит и очакването за изграждането на ново общество на Земята от Петото измерение.

И това е напълно естествено състояние на човек, реагиращ на цялото многообразие на живота.

Но сега е настъпил моментът, в който вече може да взаимодействате с енергията на очакването по същия начин, както например много от вас са се научили да взаимодействат с енергията на времето.

Много е важно тази енергия да съществува хармонично във вашето енергийно пространство, което ще ви помогне да избегнете стреса и нервните сривове, ако събитията започнат да се развиват по неочакван за вас начин.

Неоправданите очаквания винаги нараняват човек, влияят неблагоприятно на неговото душевно състояние.

Но помнете, скъпи мои, колко често това, което на моменти ви е изглеждало като катастрофа, в крайна сметка работи за ваше добро.

Често несбъднатите ви очаквания се превръщаха в спасение за вас.

И това се случи, защото вие, като човек от тримерния свят, не сте наясно с тънкостите на вашата съдба, които, напротив, са добре известни на вашите Духовни наставници, Ангели-Пазители, вашето Звездно семейство и вашата Душа.

Ние сме говорили много за това колко внимателно Силите на Светлината водят чистите човешки души през живота, като ги предпазват от опасности и правят всичко, за да изпълнят задачите, за които са се въплътили, и да придобият точно опита, за който са дошли.

Затова всеки път, когато сте тъжни, че очакванията ви не са се оправдали, помнете този израз: „Всичко, което се прави, е за добро“, който съдържа дълбок смисъл.

В тримерния свят човек не знае какво му е подготвила съдбата и често му се случва нещо, което надминава и най-смелите му очаквания.

https://bgprevedi.com/all-that-is-done-is-for-good-44775-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Енергията на очакването за цялото човечество

Следваща статия

Лев Клыков – О том, что нас ждет в новом мире

Други интересни

Вашият коментар