Помощ за изцеляване на физическото тяло

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И в края на разговора за активирането на ДНК на събудената част от населението на Земята искам да се спра на още един важен компонент от този процес.

И ще говорим за адаптацията на човешкото физическо тяло към неговата нова енергийна структура.

Тъй като в продължение на много векове във физическото тяло на хората са останали само две спирали на ДНК, които са отговорни за тяхното оцеляване в тримерния свят, сега, когато се активират допълнителните спирали, са необходими промени, съответстващи на този процес на финия и физическия планове.

По принцип тези промени засягат човешкото съзнание, което достига съвсем различно ниво на своето развитие.

Но за да се постигне хармонично състояние във всичките му проявления, физическото тяло на човека също трябва да се „издигне“ до нивото на вибрациите на неговото съзнание.

Тъй като съзнанието и тялото са в различни „тегловни категории“, адаптирането им едно към друго изисква не само време, но и определени усилия от страна на човек.

Всъщност това е много важно, тъй като човек е истински щастлив само когато физическото му тяло не страда.

Спомнете си израза „Здрав дух в здраво тяло“.

Сега, когато човечеството вече е на самия праг на Възнесението, просветлението на неговото съзнание не трябва да минава през физическо страдание, както често се е случвало с великите души по старо време.

Енергиите, които сега идват на Земята, са способни да излекуват всяка болест, ако човек се научи да взаимодейства с тези енергии.

И за това той вече не се нуждае от никакви посредници под формата на лечители или гурута.

Завесата между световете вече е станала толкова тънка, че всеки човек, достигнал нивото на четвъртото измерение със своите вибрации, може буквално да „посегне с ръка“ към Божествените лечебни енергии.

И знам, мили мои, че много от вас вече са се убедили в това.

Но все пак тези хора, които са се приближили до прага на Възнесението, несъзнателно получават огромна помощ от Силите на Светлината.

И ето в какво се състои тя.

Духовните водачи на такива хора внимателно следят вибрационния праг, който позволява на следващата нишка от тяхното ДНК да бъде активирана, така че физическите им тела да не бъдат наранени.

С всеки човек се провежда индивидуална работа, която представлява фина настройка на желаната вибрационна вълна не само на фините тела на човека, но и на всеки орган от неговото физическо тяло.

И това се дължи на факта, че в днешно време малко хора успяват да поддържат отлична физическа форма поради вредните външни влияния.

Следователно, докато ДНК на всеки човек се активира все повече и повече, едновременно се извършва работа за поддържане и понякога дори за лечение на онези органи от тялото му, които се нуждаят от това.

Но помощта отива само за онези хора, чието съзнание е наистина готово за Прехода, дори и те още да не знаят за него.

Законът за подобието се спазва стриктно и основният критерий за получаване на такава помощ е нивото на вибрациите на човека, което му позволява да взаимодейства със своите Духовни водачи.

Ако разликата във вибрациите между човек и Силите на Светлината е твърде голяма, тогава помощта от тях не може да дойде поради тези обективни причини.

https://bgprevedi.com/aid-in-healing-the-physical-body-44745-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Енергия на очакването…

Следваща статия

Отец Абсолют: Умствено «прекодиране»

Други интересни

Вашият коментар