Отец Абсолют: Емоционално пренастройване към новия канал на възприятие!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да ви разкажа за това как се променя емоционалният фон на човек, когато се активират все повече и повече спирали на неговата ДНК.

В допълнение към факта, че такъв човек започва да гледа на света по различен начин и да вижда скритите причини за текущите събития, той вече реагира по различен начин на тези събития емоционално.

Вероятно много от вас са забелязали как емоции като агресия, осъждане, раздразнение постепенно напускат живота ви и се заменят от спокойно отношение към всичко – дори към явна несправедливост и трагични събития, които преди това са ви причинявали бури от емоции.

Това до голяма степен се дължи на факта, че вашата ДНК вече се е променила толкова много, че сте престанали не само да мислите, но и да чувствате в категориите на тримерния свят.

Това е емоционалното връщане към нов канал на възприятие, което е най-показателно.

Доказва стойността ви като човек от модерното време, преминал границата, разделяща четвъртото измерение от третото, в което сте били доскоро.

Защо емоционалният компонент на вашето пренастройване е по-важен от умствения?

Първо, защото ви е най-трудно да го контролирате.

Правилните изводи, разбира се, са много добри, но неутралното емоционално възприятие вече е „висш пилотаж“, който е достъпен за малцина.

И това се обяснява с факта, че вашите емоции са тези неконтролируеми автоматични реакции, от които ви е толкова трудно да се отървете.

И ако сте успели, тогава можем да кажем с увереност, че сте достигнали стабилно ниво на вибрации от четвъртото измерение.

Разбира се, в този случай човекът не става напълно безчувствен, качеството на емоциите му просто се променя радикално.

Основната емоция на един истински пробуден човек става Безусловната Любов, която поражда всички останали – емоции, близки до нея по вибрации.

В енергийното поле на такъв човек няма да може да възникне нито една отрицателна емоция поради факта, че те няма да могат да бъдат привлечени от вибрации към него.

И това до голяма степен се улеснява от вече активираните допълнителни спирали на неговата ДНК.

https://bgprevedi.com/emotional-readjustment-to-the-new-perceptual-channel-44742-2/

Предишна статия

Singer Niykee Heaton talking about being sexually assaulted by Diddy and Kanye

Следваща статия

Отец Абсолют: Умствено «прекодиране»

Други интересни

Вашият коментар