Звезден път

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви предложа една практика, която ще помогне на физическото ви тяло бързо да се адаптира към новите високовибрационни енергии.

Бих искал тя да стане ваш верен спътник всеки ден, тъй като Земята сега навлиза в последния етап на Прехода.

И ще наречем тази практика «Звезден път».

Нейната цел е всеки от вас да проправи психически и енергийно своя път към своето Звездно семейство.

Именно тя е в състояние да ви подкрепи максимално и най-ефективно в този наистина съдбовен период на преход от едно измерение в друго.

Всеки от тези, които сега са на прага на Възнесението, е избрал този сценарий за живота си много преди сегашното си въплъщение.

Въпреки че сте дошли на тази планета с блокирана памет, вашата Душа, вашето Звездно семейство и вашите Небесни покровители направиха всичко, за да сте сигурни, че си спомняте мисията, подготвена за вас, и внимателно ви водеха през живота към вашата велика цел.

Те бяха постоянно там, предпазваха ви от опасности и „разбъркваха тестето“ на вашата съдба по такъв начин, че постоянно да получавате необходимите „карти“ под формата на събития и хора, които да допринесат за бързото ви напредване по духовния път.

И сега настъпи решаващият момент, когато е много важно за вас да не се спънете и не просто да завършите „играта си“, а непременно да спечелите, тъй като няма да имате друг шанс за „реванш“.

И за да си осигурите надеждна подкрепа, предлагам ви да установите силен и постоянен контакт с вашето Звездно семейство.

Такава обратна връзка ще ви позволи значително да подобрите енергийното си взаимодействие с него.

И ето в какво се състои тази практика.

Представете си, че вашата епифизна жлеза е свързана с тънък, но много здрав енергиен „шнур“ с енергийното пространство, в което живее вашето Звездно семейство.

Не се тревожете, ако не знаете името му.

В този случай вашето искрено намерение да се свържете с нея е достатъчно и повярвайте ми: непременно ще бъдете чути.

След като изразите такова намерение, вие ще почувствате как епифизната ви жлеза все повече се изпълва с топлина и започва бавно да пулсира.

Това започва процеса на свързване с вашето Звездно семейство.

Неговата благотворна енергия ще тече, подобно на ток по жици, по установения от вас канал, усилвайки всичките ви възможности – физически, умствени, енергийни.

Ще ви се струва, че вашите Звездни братя и сестри нежно хващат ръката ви, за да ви помогнат да стигнете до края на избрания от вас път.

Запомнете това чувство и се опитайте да го поддържате в себе си, като си спомняте възможно най-често, че вашето Звездно семейство е винаги до вас.

С течение на времето така ще свикнете с това чувство на единство с него, че то ще стане постоянно и естествено за вас.

И аз ви благославям за това!

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно…

https://bgprevedi.com/star-trek-44713-2/

Предишна статия

Влияние на информацията върху физическото ви тяло

Следваща статия

A threat to human health: Lawmakers’ verdict on fluoride in the water as Government plans to put chemical in UK taps

Други интересни

Вашият коментар