Как стои въпросът с издаването на шофьорските книжки на съвремените хора?

Автор: Няма коментари Сподели:

Как стои въпросът със издаването на шофьорските книжки на съвремените хора? Кой ще носи отговорност за движението по пътищата, кой ще..

Фирмите, които си обучават. Имат си бизнес, работа, издават си сертификат. Какво общо има това с държавата, която я няма и никакъв контрол не осъществява, а точно обратното. Всичко е направено само за да се глобяват хората и да събират пари и то незаконно. На суверена не му е нужно разрешение от когото и да е било. Между Суверена и Твореца няма посредници.

Суверенът живее по Божествените За-Кони с чест, съвест и достойнство. Това, че има шофьорска книжка не го прави по-добър шофьор. Той винаги може да усвои уменията за шофиране и да получи сертификат от фирмата, която го е обучила.

Ако Човек се ръководи от принципа “моите права свършват там, където започват правата на другия Човек”, то тогава няма да има и произшествия на пътя. Сега виждаме точно обратното.

Имат книжки, имат регистрации в частната американска търговска фирма КАТ и МВР, има “контролни органи”, но се шири престъпността и корупцията. Глобяват съвестните и пускат нарушителите.

И има една много важна подробност, която хората не знаят – отивайки да регистрират своя личен автомобил в регистрите на американската компания, това означава, че доброволно предават/даряват своя автомобил на американската компания и вече той не е ваш, а техен, и затова започвате от първия ден на регистрацията да му плащате данъци (наем).

И при регистрацията те правят много хитър номер, като сменят статута на лекия личен автомобил в транспортно средство (МПС), което означава, ако не знаете, че Вашият автомобил става вече техен фирмен корпоративен предмет/вещ. Това означава, че тази кола превозва стоки и товари, което означава, че Вие вече не сте жив Човек, а мъртва стока (физ. лице, изписано с главни букви и номер на стоката ЕГН).

Значи дават номер на колата, дават номер и на Човека. А шофьорът в него се явява наемен работник на фирмата. И, тъй като автомобилът вече те го смятат за свое МПС, затова е този орган КАТ, който има функциите да се грижи за техния автопарк (МПС-та). Те спират физическите лица да проверят как те поддържат техните МПС-та. Дали са сменени фаровете, има ли стопове и т.н., двигателят наред ли е и прочее и прочее неща, написани в техния правилник. И именно затова те имат правото да Ви глобяват, а Вие имате задължението да изпълнявате – закони, правилници, наредби, актове важат само за физ. и юр. лица (ЛИЦА).

Вижте видеата, където в други страни карат без корпоративни номера, а със свои лични авторски или без номера въобще.

Човекът има право да кара без всякакви регистрации. Присвояването на номер на Човека по Нюрнбергския кодекс е престъпление срещу Човека.

https://www.youtube.com/watch?v=XQUiH4Z_-1Q

Предишна статия

“Бойко взе ПАРИТЕ” – разговор с Васил Божков

Следваща статия

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ ЩЕ МЕ ВКАРA В ЗАТВОРА!

Други интересни

Вашият коментар