Животът ви е толкова непредвидим, че всяко събитие, което ви се случи, може буквално да го преобърне с главата надолу

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да се обърна към онези от вас, които не са открили признаци в себе си, че вече се доближават до вибрациите на Петото измерение, които бяха обсъдени в предишните ми послания.

Трябва ли да се разстройвате за това?

Разбира се, че не, защото всеки от вас има свой собствен темп на нарастване на вибрациите.

И понякога, на пръв поглед, „изоставащите“ могат да изпреварят онези, които отдавна са на границата на Петото измерение.

Животът ви е толкова непредвидим, че всяко събитие, което ви се случи, може буквално да го преобърне с главата надолу.

Някой може да „изгори в началото“, причинявайки рязко намаляване на вибрациите си.

А някой, напротив, може да изпита внезапно прозрение, което незабавно активира горните чакри на човека и той ще започне да вижда и усеща това, което доскоро му се е струвало недостъпно.

Обикновено натрупването на енергия и жизнен опит става постепенно и в един момент количеството му най-накрая преминава в качество.

Това може да се сравни с това как едно малко дете се научава да ходи: отначало бавно и колебливо, а след това вече дори не забелязва как ходи и тича напълно свободно.

Точно това се случва с тези, които поемат по пътя на духовното развитие.

Всичко започва с малко, но с времето човек придобива вяра в себе си, а заедно с това, виждайки и усещайки енергиите около хората, идват интуитивни прозрения, които се въплъщават в живота, и все повече укрепват вярата му в собствените му сили.

Но за да се случи това възможно най-бързо, е необходимо не да упорствате в желанието си да съответствате на „идеалното“ ниво на духовност, а напълно да се откажете от ситуацията и да се научите просто да се радвате на живота, радвайки се на това, което е достъпно за вас: намерете опора за себе си в това, което наистина ви доставя удоволствие.

За съжаление много от вас приемат живота твърде сериозно, поемайки отговорност не само за себе си, семейството си, но и за цялото човечество.

В това няма нищо лошо, но все пак отговорността без радост носи със себе си тежката енергия на тримерния свят, която не ви позволява да излезете от границите на този свят.

Само радостта от творчеството и детското желание да научавате нови неща ви позволяват да излезете от обичайната си рутина.

И вече говорихме много за това, че само като се потопите с глава в това, което обичате, можете да се озовете в различно енергийно пространство – в момента „тук и сега“, което съответства на вибрациите, към които се стремите.

Намерете нещо такова за себе си, мили мои, и няма да забележите как ще напреднете, без дори да полагате специални усилия.

Високите вибрации са естественото състояние на щастливия човек и намирайки своя път към щастието, вие ще се приближите до дългоочакваното пространство на Петото измерение.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 28 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/if-you-don-t-have-these-signs-44705-2/

Предишна статия

Най-скъпият ресурс I Вълко Чобанов

Следваща статия

Енергийното пространство на новата Земя

Други интересни

Вашият коментар