Серафим Саровски: Какво е Възнесение… Божествен «инструмент»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, любими мои древни Души!

Ето че дойде време да проявите на практика всичките си най-добри качества – това, което се таеше в дълбините на сърцата ви, това, което понесохте през вековете и хилядолетията.

Време е да съживите вашата Божественост и да я поставите в службата на хората, които един след друг ще започнат да се „събуждат“ под натиска на енергиите на най-високите вибрации, които сега ще се изсипват върху земята.

И те наистина ще се нуждаят от вашата помощ, вашите съвети, вашия опит, защото вие можете да им обясните на достъпен за тях език какво се случва на земята и какви възможности се отварят сега пред човек, който е готов да се възнесе заедно със своята планета.

Самата дума «Възнесение» се възприема от много хора в много изкривена форма. Това се дължи на нейното религиозно тълкуване, което се внедрява във вашето съзнание от век на век.

Затова днес искам да се спра на това: ясно и точно да ви обясня значението на сегашното Възнесение на Земята и всички Светли човешки Души.

Понастоящем в ход е именно Възнесението, тоест Земята се откъсва от старото пространство, в което е била хилядолетия, и се издига в новото пространство, което за нея е истински „Рай“. Ето защо този условен термин се приема като основа – Възнесение.

И така, какъв е този рай, в който отсега ще пребивава нашата Земя?

Това е пространството на Любовта – безграничната и цялостната, отиваща далеч зад границите й, в които енергиите на ниските вибрации няма да могат да съществуват поради физически причини.

Според Закона за Подобието в това пространство ще могат да се влязат само подобните на нея енергии: благодарност, състрадание, уважение, възхищение …

Така че, това вече няма да бъде един основаващ се на енергиите на противоположностите дуален свят, а еднполюсен свят в най-доброто значение на тази дума.

Същото ще се случи и с тези от вас, скъпи мои, които могат да увеличат вибрациите си до нивото на новите вибрации на Земята.

Вие също ще влезете в това пространство и ще се озовете в рая.

Но основната разлика между сегашния рай и как сте си го представяли преди е възможността за вашето движение там във физическите ви тела.

Ако по-рано под думата „рай“ се имаха предвид високите нива на финия план на Земята, където човешките души след напускането си на земята попадаха, и където те пребиваваха до новото си въплъщение, сега това ниво ще съществува във физическата равнина на Земята, и хората също ще могат да идват там чрез физическите си тела.

Общото е, че само много древни Светли Души ще се възнесат в този земен рай – онези Божествени същества, които преди са се възнасяли след физическата си смърт в Рая Небесен.

Ето защо терминът «Възнесение», избран от нашия Създател, е доста оправдан в светлината на събитията, които се развиват на Земята.

И сега, когато Възнесението на Земята и вашето собствено Възнесение навлизат в последния си етап, наистина искам той да приключи за вас успешно.

Дръжте се, скъпи мои, на височината, на която успяхте да се изкачите, и направете всичко, за да помогнете на другите за това.

Благославям ви и много ви обичам!

Серафим Саровски говори с вас

Прието от Марта на 12 март 2017 г.

https://bgprevedi.com/what-is-ascension-44692-2/

Здравейте, любими мои древни Души!

Не съм идвал при вас отдавна, но през цялото време бях наоколо, гледайки как се променяте, как вашето съзнание и вашите физически тела възприемат онези нови енергии, които идват на земята сега, какво ви вълнува и какво ви радва.

И днес искам да споделя моите наблюдения, както и да ви дам няколко съвета, които, надявам се, ще ви помогнат да преодолеете трудностите, които възникват по пътя ви.

Като начало, за тези, които четат този сайт, благословен от нашия Създател, картината на развитието на събитията на земята е представена толкова пълно и многообразно, че за вас остава само да осмислите цялото величие на ставащото и да пропуснете през сърцето и душата си тези знания, практики и медитации, които ви бяха дадени през годините.

Фактът, че четете нови послания всеки ден, които носят енергията на най-високите вибрации, е сравним с факта, че сте се обучавали в Небесната Духовна Академия, където вашите учители са Възнесените Учители, представителите на по-развитите цивилизации, вашето Галактическо семейство, а „ректорът – самият Създател и в двата си хипостаза.

Някои от вас изкараха това обучение „набързо“, някои „останаха за втората година“ и някои напълно изоставиха обучението си, осъзнавайки, че все още не са пораснали за него.

Но дори и в този случай, любими мои, не се отказвайте и не се отчайвайте.

След като сте направили почивка и натрупване на сила, винаги можете да възобновите това обучение – бавно, движейки се напред с малки стъпки и без да форсирате събитията и да се опитвате да обхванете необятното.

Започнете първо с проследяване на вашите мисли и емоции поне за един час, след това за няколко часа, след това за деня …

Научете се да усещате негативната енергия, излъчвана от такива емоции като осъждане, дразнене, страх, завист, ревност, ОСЕЗАЕМО – почти физически.

Нали именно такива са тези емоции – тъмни плътни енергийни съсиреци.

Те проникват във вашата аура и постепенно привличат тъмни образувания, които се хранят с такава енергия.

Тези от своя страна неканени гости се настаняват във вашата „къща“ и започват да управляват в нея, установяват свой ред и завладяват все повече и повече пространство от вашата енергийна обвивка и, следователно, вашата Душа …

Повярвайте ми, скъпи мои, това не е преувеличение, а житейска реалност.

Ето защо преобладаващата част от хората е „изместена“ от своите Божествени „домове“ от неканени „нашественици“ под формата на тъмни образувания от много различен калибър.

И вече знаете, любими мои, че борбата с тях е безсмислена. Те могат да бъдат изгонени от жизненото ви пространство по един-единствен начин: чрез повишаване на вибрациите си до ниво, което те не могат да преодолеят.

Сега имате всичко за това – теоретични знания и подръчни „инструменти“ във вид на множество практики и медитации.

И нека те станат онзи „камертон“, който ще ви помогне да конфигурирате Душата си по Божествен начин.

И тогава не позволявайте на никого да разстрои вашия уникален Небесен „инструмент“, който е наистина безценен.

И аз ви благославям за това, любими мои!

Серафим Саровски говори с вас днес

Прието от Марта на 23 ноември 2017 г.

https://bgprevedi.com/divine-instrument-44694-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Енергийни «аромати»

Следваща статия

Отец Абсолют: Признаци на вибрационно съвпадение

Други интересни

Вашият коментар