Ахмед Доган събирал злато за да стане безсмъртен!

Автор: Няма коментари Сподели:

27.09.2024, Невена и Дарина

Всички знаем, че на митницата бяха задържани 125 кг злато, превозвано от мулето Митьо Димитров. Стана ясно, че това е златото на Ахмед Доган, който го е събирал десетки години. Защо Ахмед Доган събира стотици килограми металическо злато и защо в неговите сараи има затворени стаи, в които никой не влиза?

Както е добре известно философът Доган задълбочено се занимава с езотерика и окултизъм. В интервютата със Светослава Рудолф, той споменава за своите окултни интереси.

Напоследък Доган се бил задълбочил в популярната сред езотериците книга „Как се постига безсмъртие – най-пазената тайна на илюминати“. Книгата е написана от мистериозния автор Стивън Дарси и е публикуана в няколко сайтове, занимаващи се с духовни учения, а също така се разпространява в аудио-вариант в Ютюб и има своите запалени последователи, които си купуват и пият опасисцентно злато. В книгата се разкрива тайното учение на илюминатите за постигане на вечен живот чрез използване на така нареченото моноатомно злато. Моноатомното злато Au- се получавало от металическото злато чрез съответните (ал)химически преобразования и пречистването чрез така наречената „Царска вода“. Моноатомното злато се пиело – „злато за пиене“ (or potabile) за да може златните атоми да навлязат в клетките на тялото, да се образува трета предпазна златна верига в ДНК, като по този начин се осигурява дълъг живот без болести. Това обяснява защо от древността аристократите са събирали злато и защо са се водили повечето войни.

Учението как се получава и употребява моноатомното злато се разпространява тайно за да не може твърде много хора да станат безсмъртни, защото на Земята няма достатъчно злато за всички и за да не се пренасели Земята. Поради тази причина златото на много държави вече е прибрано в западни трезори и никой няма достъп до него. Поради същата причина в много държави са сключени концесии за добиване на злато, което се изнася от тези страни.

Както знаем Ахмед Доган е на 70 години. Този факт сам по себе си е достатъчен за да запали неговия интерес към осигуряването на дълъг живот без болести. Агент Сава се занимава от години с езотерика и затова се беше изолирал в сараите си. Доган използваше политическото си влияние само за да събира металическо злато, което да преобразува в моноатомно злато за пиене.

https://bgprevedi.com/ahmed-dogan-gold-collector-to-become-immortal-44701-2/

Предишна статия

Енергийното пространство на новата Земя

Следваща статия

Отец Абсолют: Енергийни «аромати»

Други интересни

Вашият коментар