ИНТОКСИКАЦИЯ И ПРЕДИЗВИКВАНЕ на УМИШЛЕН ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС КАТО ВРАТА КЪМ КОНТРОЛ НА ЕНДОКРИННАТА СИСТЕМА

Автор: Няма коментари Сподели:

Която ендокринна система контролира настроението, хомеостазата, растежа и развитието, начина, по който работят нашите органи, метаболизма и възпроизводството. Хормоните не са свързани само с функции по възпроизводство, а чрез ендокринната жлеза контролират болшенството останали жлези, като – епифизна, хипофизна, щитовидна, паращитовидна, надбъбречна.

[https://my.clevelandclinic.org/]

Всичко, което тече като „реформи” – социални, здравни, политически и икономически са парченца от нареждането на един и същи пъзел. Вие ги виждате като отделни феномени, а те са просто парчета от един и същ Феномен. В случая визирам интоксикацията на организмите към посока сриване на хормоналния баланс и не само. А оттам предполагам това облагодетелства определен тип мутация, през която водят човечеството, за да получат нов вид хуманоид, смесен със синтетика и ИИ.

Токсините пречат на хормоналните рецептори на тялото и мастната тъкан, нарушавайки сигналните пътища и по този начин възпрепятствайки метаболитните и хомеостатичните функции. Дефицитът на андроген, като нисък тестостерон, е добре доказан сред мъжете с повишена експозиция на токсини.

Тоест, токсините, които поглъщат децата от самото си раждане, защото тези токсини са във въздух, храна, вода, лекарства, ваксини…. водят не само до невродегенеративни заболявания и синдроми, но и до хормонален дисбаланс, а това пък повлича ендокринната система, след която се сриват и останалите.

Забелязах, че деца с аутизъм и Аспергер много често развиват „полово неопределени” тела. Момичетата стоят като мъжкарани, а момчетата, дори да не развият женски тип мастни заоблености – по ханш, бедра, корем, гърди, имат женствени двигателно-флегматични движения. Тези деца са натровени, интоксикирани и тази интоксикация влияе на целия организъм и менталност. „Както хипоталамо-хипофизно-надбъбречната (HPA), така и автономната нервна система (ANS) са невроендокринните (хормонални) пътища, свързани със стресовата система. Изобилие от изследвания показва, че както HPA, така и ANS може да функционират по нетипичен начин за тийнейджър с аутизъм. (Макрис и др., 2022 г.).” Като казвам интоксикирани имам предвид токсини, тежки метали и нанометали, като тук вижте за връзката живак-аутизъм…къде слагат живак?…

[scholar]

Изобщо направете проучване колко и какви хормонални проблеми имат децата с аутизъм. Като имате предвид, че “oколо 1 от 36 деца е идентифицирано с аутизъм в САЩ според CDC. Около 1% от световното население има разстройство от аутистичния спектър. Това са повече от 75 000 000 души, според проучване, проведено от CDC.” А прогнозите са драматично увеличаване случаите на аутизъм, които ще доведат до едноцифрени съотношения на деца с аутизъм от всички родени деца. Трагичното произлиза, че на никой не му пука и никъде не съм видяла голяма здравна организация да търси причините. Не ги проучват, защото ги знаят.

Това е търсен резултат. Защото виждаме паралелно да тече джендър политика, която трябва отрано да те „промие”, че полът е социален, а не биологичен феномен и така натресоха не помня колко десетки вида „полови” определености, които нямат нищо общо с хомосексуализма! Хомосексуализмът значи, че на мен ми харесват хора от същия пол, а тук вече ни натрапват, че можем да си сменим пола, да си го сменяме всяка година, ако искаме, дори може според както се усещаме да настояваме да се обръщат към нас, като това варира в рамките дори на един ден. Това вече е патология и няма научно покритие.Това е социален инженеринг, чиито жертви от натровени и осакатени са и пионерите на налагане като нормалност на тази патология. Заедно с НПО-тата на онези, движещи масите, като индивиди или като стада, в определена посока.

Но не са само децата с аутизъм, както и не са всички деца с аутизъм, които развиват полова неопределеност. Друго, което забелязах е, че хората масово имат психологични проблеми, стигащи до шизофрении и освен стресови състояния, за това отново в голяма степен е виновна интоксикацията. Но никой пак не търси откъде се натрупват тези токсини, че и паразити, а сега и био-синтетични наноматериали, никой не фокусира екологичната среда, необходима за здрав организъм, а погледите се насочват само как да ни нахлузят данък за въглероден двуокис и ред ограничения на правата и свободите.

[https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18621076/]

Подложени сме на генетично, телесно и ментално кастриране.

Припомнете си, че евнусите остаряват преждевеременно, както и жените в климакс.

А стареенето на телата е само видимата част от стареенето на клетките и загубата на жизнена енергия.

Продължавам да търся и останалите причини и какво точно в алхимичната формула по нашата трансхуманистична хибридизация е облагодетелствано от тровенето и осакатяването ни.

https://bgprevedi.com/intoxication-and-causing-intentional-hormonal-dis-balance-44681-2/

Предишна статия

КЕДМИ: Россия пересматривает ядерную доктрину! // Удар по США, ракеты НАТО и неудачники во власти!

Следваща статия

Отец Абсолют: Идеалното самоусещане…

Други интересни

Вашият коментар