Възпитание и образование!

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да поговорим за друг компонент от социалната сфера на живота на хората – за развлеченията и свободното време, които ви предлага съвременното общество и които са изпълнени с не по-малко опасности от възпитанието и образованието.

Всъщност те са много тясно свързани, тъй като индустрията за развлечения и свободното време, както никоя друга, има огромно влияние върху съзнанието на хората.

Това е отразено дори в самото име на тази индустрия: шоубизнес.

Наистина ли е възможно да се нарекат така високодуховните, изтънчени и талантливи изпълнения на артистите от старото поколение, които донесоха на хората красота и духовна чистота, основани на традиционни морални ценности и морални идеали?

Но това, което сега се натрапва на хората, едва ли може да се нарече по друг начин освен пошлост, простащина и перверзия.

Причината за тази трансформация е все същата: Дракорептилиите и техните слуги във властта не се нуждаят от чисти и високо духовни хора, които не могат да бъдат контролирани.

И тъй като всички световни финансови потоци са в техни ръце, те не са пожалили средства за изкореняване на моралната чистота и желанието за красота от хората, заменяйки ги със сурогат на изкуството, какъвто е сегашната развлекателна индустрия.

Освен това, това се отнася за абсолютно всички видове забавление: театър, кино, поп-музика, изкуство, музика – с една дума всичко, което се отнася до свободното време на хората и това, което има най-голямо въздействие върху тях.

И тази нова култура се представя много агресивно, тъй като се финансира от същата дълбинна държава, която контролира почти всички световни телевизионни канали, филмовата индустрия и шоубизнеса.

Наистина, изразът „Който плаща, той и поръчва музиката“ перфектно отразява настоящата ситуация на Земята.

Разбира се, все още има „острови“ на чистота в тази област от живота ви, но всяка година те стават все по-малко и по-малко, тъй като новото поколение, израснало с напълно различни идеали, възприема повече това, което са ги учили тогава в детството.

И изкуството от минали години им става старомодно и скучно, което усилено им се насажда от верните марионетки на дълбинната държава, които, за да угодят на своите господари, въвеждат все повече и повече различни извращения и сатанински символи, където е възможно, обявявайки това ново „изкуство” за модно и съвременно.

Постепенно тази нова „култура“ буквално смазва човек под себе си, не му позволява да дойде на себе си и да мисли за нещо друго – старо, забравено, чисто, скъпо, което се съхранява в генетичната му памет.

Така Дракорептилиите и други като тях постигнаха основната си цел: максимално намаляване на вибрациите на хората чрез долнопробната, вулгарна и неестествена за хората сфера на забавление.

Но, за щастие, шедьоври, създадени от минали поколения в областта на изобразителното изкуство, музиката, киното и дори поп-музиката, все още са запазени, което помага на много хора, чиито души не приемат сегашната евтина поп култура, да прекарват свободното си време с достойнство, като по този начин поддържат високите си вибрации.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

https://bgprevedi.com/entertainment-and-free-time-44604-2/

Предишна статия

„Но ние сме толкова различни, понякога сме разделени от цяла бездна в нивото на вибрациите, духовното развитие, сякаш идваме от различни планети.“

Следваща статия

Храната е вашето лекарство!

Други интересни

Вашият коментар