Отец Абсолют: Музика на сферите

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви разкажа за друг знак, който показва как вашето физическо тяло реагира на енергиите с високи вибрация, идващи сега към Земята.

Някои от вас изпитват звънене в ушите, което периодично отслабва, след това се усилва, а понякога и напълно отшумява.

И трите от тези условия са съвсем нормални, тъй като вашите вибрации са все още нестабилни.

И така, когато сте напълно потопени в ежедневните си дейности, връзката ви с финия свят отслабва и за да разберете, че той все още съществува, трябва да се концентрирате и да слушате внимателно този звук.

Намирайки се в спокойно, хармонично състояние, особено в природата, този звън може да се засили, защото сливайки се с природните стихии, които носят високи вибрации, вие се оказвате на една вълна с тях.

Но това се проявява особено ясно по време на вашите енергийни сесии, практики и медитации.

Тогава той може да достигне максимално звучене.

Моля, скъпи мои, отнасяйте се към тази особеност на връзката си с финия свят без страх и раздразнение.

Напротив, благодарете на тялото си, че ви дава такъв ясен намек, че сте на прав път и вибрациите ви са на правилното ниво.

Можете също така да използвате тази функция на тялото си, за да регулирате нивото на вибрациите си, като се научите да ги настройвате на желаната честота, подобно на това как музикантите настройват своите инструменти.

Ако внезапно осъзнаете, че сте живели в пълна тишина от дълго време, което означава, че вашите вибрации са намалели, има някои стъпки, които можете да предприемете, за да сте сигурни, че звъненето в ушите ви се връща.

За да направите това, трябва да хармонизирате душевното си състояние по един или друг начин.

Но преди всичко трябва да разберете защо е възникнал такъв провал.

И едва след като откриете причината за това на физическия план и я елиминирате, трябва да започнете да изравнявате енергийното си състояние.

Обикновено, ако вашите вибрации са на ниво пета или шеста чакра, тогава звъненето в ушите се появява като едва забележим фон. И това вече е много добре.

Ако вибрирате на седма чакра и по-високо, тогава този звън става по-забележим.

И той достига своя връх по време на дълбоки медитации, когато със съзнанието си напълно достигате финия план на своето същество.

Защо връзката ви с финия план се проявява по толкова необичаен начин?

Така чувате «музиката на сферите» – тези Божествени честоти, които са характерни за световете на високите вибрации.

С други думи, по този начин вие се свързвате с високо-вибрационните честоти на финия план, и вашите слухови органи, подобно на „антени“, улавящи всички звуци около вас, ви дават сигнали за честотите, на които вибрирате в момента.

Затова, скъпи мои, благодарете на тялото си за тези съвети и регулирайте нивото на вибрациите си в съответствие с тях, което ще ви помогне да ги поддържате високи.

https://bgprevedi.com/music-of-the-spheres-44580-2/

Предишна статия

Проф. Иво Христов: Социалните мрежи са предмет на геополитическа битка

Следваща статия

Предпазване от слънчевите изригвания

Други интересни

Вашият коментар