Отец Абсолют: Божествена трансформация

Автор: Няма коментари Сподели:

19.09.2024, канализирано

dve-realnosti-izbavlenie-ot-skverny

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, днес искам да ви дам друга практика, насочена към енергийна промяна на хода на неприемливите за вас събития.

Тя също се основава на ментално потапяне в тези събития, но за разлика от практиката „Пречистваща вълна” носи по-дълбок смисъл или, с други думи, представлява глобален подход към това събитие.

Нека наречем тази практика „Божествена трансформация“.

И ето в какво се състои тя.

Всяко събитие, което предизвиква у вас неприятност, трябва да се разглежда не като отделен епизод от действието, което се развива на Земята за унищожаване на човечеството, а като едно от многото неразривно свързани с други не по-малко отвратителни събития, с които вашата планета сега е пълна.

Можете да си представите тези събития-епизоди под формата на потоци, вливащи се в широка река, която в мощен поток отнася човечеството в пропастта.

И тогава, като влеете съзнанието си в този бурен широк поток, в който е концентрирано цялото Зло на съвременния свят, активирайте своя „Златен триъгълник” и си представете как излъчваната от него Светлина, носеща енергиите на най-високите вибрации, променя енергията на този поток.

Точно както красивата музика или думите на Любов и Благодарност въздействат върху водните кристали, така и енергиите с висока вибрация, излъчвани от вашите Божествени чакри, ще трансформират всички разрушителни енергии, съдържащи се в „потока“ от съвременни събития, в творчески такива.

Както при практиката „Пречистваща вълна“, първо трябва да формулирате ясно намерение, за да подсилите енергийната си работа с ментално послание.

Вашето намерение обаче ще бъде от друго естество и различен мащаб.

Може да изглежда така:

„Нека всички събития на Земята бъдат оформени за най-висшето благо на всички.“

И тогава вашето намерение, подкрепено от енергиите, излъчвани от вашия „Златен триъгълник”, ще блести с ярки божествени цветове, които ще започнат да трансформират мръсния и кален „поток” от текущите събития на Земята в чист дъговиден поток от най-високи вибрации.

И този „поток” ще отведе човечеството вече не в бездната, а в светлото бъдеще на Петото измерение.

По време на тази практика се опитайте да усетите с всяка клетка на вашето същество как енергията около вас се променя, докато вашият „Златен триъгълник“ пламва и радиусът му на действие се увеличава все повече и повече.

Гледайте скоростта на този поток: как постепенно се забавя и придобива спокойствие и ведрина.

Може да правите тази практика като медитация, за да навлезете по-дълбоко в нея.

Но с времето се опитайте да се научите как да я правите в движение всеки път, когато почувствате нужда от това.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 16 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/divine-transformation-44558-2/

Предишна статия

Одесса – затопило города! Весь мир молится! Затопило страны Европы!

Следваща статия

Ходячие мертвецы Или уничтожение вида человека…

Други интересни

Вашият коментар