Пречистваща вълна

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание сега ще ви дам една практика, която ще ви позволи не само да промените отношението си към неприятните за вас събития, но и до голяма степен да коригирате посоката им.

Разбира се, не трябва да очаквате незабавни видими резултати, защото вие ще повлияете на тези събития предимно енергийно.

Но промените определено ще дойдат и най-важното е, че вече няма да бъдете измъчвани от състояние на безнадеждност, тъй като вие ще действате, а не да гледате на всичко безразлично и безпомощно.

Нека наречем тази практика „Пречистваща вълна“.

И ето в какво се състои тя.

След като определите основната посока на вашите действия, опитайте се да се потопите с глава в събитията, които искате да промените.

Почувствайте ги напълно с всички произтичащи от това последствия, които толкова ви тревожат.

Станете вече не външен наблюдател, а мислено участник в тях.

Почувствайте енергията на тези събития, която най-вероятно не съвпада вибрационно с вашата собствена и затова тя ще ви се стори тежка и неприятна.

Това трябва да се направи, за да разберете степента на тяхната енергийна деградация и след това да можете да видите резултатите от вашата работа: доколко сте успели да промените вибрациите на тези събития.

И така, след като се „гмурнахте“ във водовъртежа от събития, които ви вълнуват, представете си, че сте били подхванати от „вълна“, носеща ви напред.

А след това се опитайте да видите как тя се издига все по-високо и по-високо, концентрирайки в себе си всички негативни енергии, присъщи на тези събития, и след това рязко пада надолу, разбивайки на парчета цялата негативност, събрана в нея.

Такива вълни може да има няколко – колкото усетите сами.

Постепенно тези „вълни“ ще стават все по-малки и по-малки, докато напълно утихнат.

В края на тази практика ще видите спокойно, нежно „море“ с чиста, прозрачна вода, изпълнена с енергиите на най-високите вибрации, погълнала цялата негативност на събитията, с които работихте.

Смисълът на тази практика е, че с нейна помощ изкуствено ускорявате хода на събитията, които искате да избегнете.

Издигате ги на максимална височина, от която след това разбивате умствената им компонента, като по този начин ги лишавате от енергийно подхранване.

Опитайте се да изключите напълно ума си по време на тази практика, задоволявайки се само с намерението, което трябва ясно да формулирате в началото.

Например то може да е следното:

„Полагам всички усилия да прекратя военните конфликти възможно най-бързо за най-висшето благо на всички“.

Или това:

„Спасявам всички деца на нашата планета от вредното влияние на транссексуалната пропаганда.“

С други думи, всяко събитие, което искате да избегнете, както в собствения си живот, така и в живота на цялото човечество, трябва да бъде ясно формулирано преди започване на практиката, така че по време на самата практика да можете да се съсредоточите само върху енергийната си работа.

Опитайте се да овладеете тази практика, като я доведете до автоматизъм, за да я „включвате“ всеки път, когато в душата ви възникне възмущение от конкретно събитие или действия на властите.

Чувствайте се не като безразличен и безпомощен наблюдател, а като арбитър на собствената си съдба и съдбата на цялото човечество, като същевременно не забравяте най-важната фраза:

„За най-висшето благо на всички“.

Това ще ви позволи да избегнете грешки, които са неизбежни в тримерния свят, където най-често човек се управлява от Ума, а не от Душата си.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 14 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/purifying-wave-44553-2/

Предишна статия

Духовната трансформация на човек никога не може да се превърне в „стока“, както и не може да се купи за никакви пари

Следваща статия

Нека нашата любов стопли душите ви

Други интересни

Вашият коментар