България – колония на Израел! Борисов е предал на Израел контрола над българските води!

Автор: Няма коментари Сподели:

1. Безсрочно споразумение, с което кабинетът “Борисов”-3 е предал на правителството на Израел контрола над управлението на водините ресурси на Бългаия, изплува изненадващо 3 и половина години по-късно, на 9 август 2024 г. в Държавен вестник. Споразумението е било утвърдено с Решение 332 от 9 април 2021 на Министерския съвет, т.е. в последните дни на това правителство и оттогава е било крито от обществото. А е влязло в сила 10 дни преди да бъде обнародвано, на 29 юли т.г. Кой носи отговорност за този гешефт? Защо го обявиха сега? Защо никой в изминалите парламентарни мандати от 2021 г. досега не постави този въпрос?

2. С израелски шпионски софтуерни продукти са подслушвани политици, общественици и бизнесмени в поне 10-тина държави. Сред тях е и България.

3. Защо българските бизнеси и домакинства трябва да плащат разорителни цени за електроенергия? Защото има дефицит. А има дефицит, защото България изнася по 1300 MWt енергия за Украйна. Кой национален предател сложи подписа си под този грабеж? И още…

Предишна статия

ВСУ В ОКРУЖЕНИИ. Пожары в Смоленске после атаки дронов. Депортация украинок из Лос Анджелеса.

Следваща статия

Загинали, изчезнали и много разрушения: Масивни наводнения в Централна Европа

Други интересни

Вашият коментар