«Ноевият ковчег» на човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, любими мои!

Днес дойдох при вас, за да донеса мир на душите ви, разболени от това, което виждате около себе си.

Несправедливост, алчност, агресия, жестокост, болка и страдание на хората, всякакви извращения – всичко това толкова се изостри напоследък, че ви се струва, че няма да има край.

Но развръзката е близо, мили мои.

Всичко, което се случва сега на вашата планета, е доказателство за това.

Както можете да видите, сатанистите, които сега са на власт в много страни по света, вече не крият лицата и истинските си намерения.

Вече нямат време за това.

Ако по-рано те въвеждаха своите разрушителни програми за човешката Душа постепенно – така че мнозинството от хората да не забелязват уловката, сега те играят открито.

И всеки, който има чиста човешка Душа, вече вижда целия фон на тези програми и какво очаква хората в случай на окончателно въвеждане във вашето общество на принципи и закони, които са неестествени за хората.

В резултат на това противопоставянето на действията на марионетките на дълбинната държава е обединяващият принцип, който ще позволи на човечеството да обърне своя „кораб“ в посока, обратна на техните усилия.

Това вече започна да се случва в много страни по света.

И Русия вече поема „кормилото“ на този „кораб“ – единствената страна, която успя да запази своите дълбоки корени и чисти морални принципи, въпреки многогодишните усилия на глобалистите да я унищожат отвътре.

Именно Русия ще стане убежище на всички чисти човешки души на Земята – онзи „Ноев ковчег“, който ще спаси от физическо и морално унищожение онези, които са запазили искрата Божия в себе си и които дори с цената на живота си, са готови да защитят човешкото си достойнство и правото да управляват собствената си съдба.

Сега, повече от всякога, всеки човек е подложен на изпитание за силата на Духа си и умението да се противопоставя на Силите на злото.

Това важи особено за онези, които се оказват от двете страни на враждебни действия, които носят смърт и страдания на хората.

Искам да знаете, любими мои, че всички човешки души, дали живота си за по-добро бъдеще на Земята в борбата срещу Силите на злото, почиват в мир.

Всички Воини на Светлината, всички цивилни, които са пострадали от ръцете на сатанистите – мъже, жени, стари хора и деца – сега са под нашата закрила и са наясно с великата мисия, която бе подготвена за тях на Земята.

Всички тези Души пожертваха себе си във физическото си въплъщение в името на спасяването на милиони други – тези, които благодарение на тях ще дойдат към Светлината, осъзнавайки истината, която марионетките на дълбинната държава така усърдно крият зад онези фалшиви речи, които се леят от всякъде върху лековерните и неопитни в политиката хора.

Скоро всичко ще си дойде на мястото, мили мои, всичко ще бъде изложено до краен предел – до самото си дъно.

Както Слънцето осветява Земята – всяко нейно кътче, така и истината ще възтържествува на вашата планета, разобличавайки вековната лъжа, с която покрилите своите тъмна същност Дракорептилии и Рептилии поробиха човечеството и сега го водят към окончателното му унищожение.

Не се страхувайте от нищо и от никого, скъпи мои, и знайте: най-ценното нещо във Вселената е самочувствието и Любовта към себе си и близките: Истинската Любов – Безгранична и Безусловна.

И сегашното ви въплъщение ви дава уникален шанс: след като сте показали мъдрост, Любов и Състрадание, да се преместите на новата Земя на Петото измерение сами и да поведете хиляди други чисти и светли души.

Точно затова вие сте дошли на Земята в този съдбоносен за нея момент.

Благославям ви и много ви обичам!

Дева Мария говори с вас

Прието от Марта на 13 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-noahs-ark-of-humanity-44471-2/

Предишна статия

Бардаци с лиценз

Следваща статия

Измамата със свинския грип от 1976 – CBS 60 минути

Други интересни

Вашият коментар