Грег Рис: Скорошно проучване показва самосглобяващи се наноботи в инжекционните форми на COVID-19

Автор: Няма коментари Сподели:

Изследвания от Корея и Япония потвърждават предишни доклади за нанотехнологии в инжекционните форми на COVID-19

11.09.2024, Грег Рис

Наскоро публикувани изследвания от Корея и Япония потвърждават предишни доклади, които сме чували за нанотехнологии в инжекционните форми на COVID-19.

Съдържанието на инжекционните форми на COVID-19, произведени от Pfizer и Moderna, беше изследвано под стереомикроскоп при четиристотинкратно увеличение. Пробите бяха култивирани в различни среди, за да се наблюдава ефектът, който имат върху живите клетки.

Проучването заключава, че аномалните наранявания, които са настъпили в световен мащаб, откакто инжекционните препарати са „пробутвани на милиарди хора“, са причинени от нанотехнологичното съдържание на инжекционните препарати COVID-19.

Изследването установи клетъчна токсичност и в течение на няколко седмици простите едномерни структури прераснаха в сложни тримерни структури. Многобройни изкуствени самосглобяващи се наноразмерни обекти с много различни форми. Включително анимирани обекти, подобни на червеи, дискове, вериги, спирали, тръби и структури под прав ъгъл, съдържащи други изкуствени структури в тях. Някои структури дори „изглежда се появяват и след това изчезват с времето“. Установено е, че всичко това е доста „над всякакви очаквани и приемливи нива на замърсяване“.

Това беше съобщено за първи път преди близо три години от Рикардо Делгадо и La Quinta Columna от Испания. Който откри връзката между нанотехнологиите и 5G

„Петата колона наскоро публикува своите констатации и заключения относно странната самосглобяваща се нанотехнология, която откриха във иРНК-ваксините на Pfizer чрез оптичен микроскопски анализ.

Предметите, които са открили във ваксината, съответстват на известни елементи в научните записи. И заключението, до което стигат, изглежда съвсем ясно, че добре документираната научна цел за използване на нанотехнологии в живи човешки същества за формиране на мрежи, способни да контролират няколко наномашини, в момента се внедрява във ваксините срещу COV-19.”

~ Грег Рийс „5G захранвана с графен базирана нанотехнология във ваксината на Pfizer“ (2022)

5G-кулите бяха включени за първи път в Ухан по същото време, когато се съобщаваше, че са преживели епидемия от COVID-19. Дейвид Айк каза, че има връзка между COVID-19 и 5G през 2020 г. И това го направи той да бъде забранен.

Използвайки микроскопия с тъмно поле, доктор Ана Мария Михалчеа е открила същите тези изкуствени наноструктури в кръвта както на тези, които са получили инжекционни таблетки за COVID-19, така и на тези, които не са.

Преди десетилетия гуруто от Силиконовата долина Рей Курцвейл каза, че до 2045 г. по-голямата част от човешката цивилизация ще бъде небиологична машина благодарение на напредъка на нанороботите, които могат да лекуват стареенето и смъртта.

Докато разговорите за иРНК лесно навлизат в мейнстрийма, нанотехнологиите се игнорират.

Според работата в La Quinta Columna няма иРНК-шипов протеин. Според тяхното изследване всичко е свързано с нанотехнологиите. Който те наскоро съобщиха, че може да бъде „напълно унищожен“ от никотинова смес, получена от тютюн и дестилирана вода.

Надяваме се, че това изследване на никотина ще бъде повторено от други независими учени, защото масовото заразяване на човечеството с експериментални нанотехнологии вече е игнорирано поне три години. И всички страни на политическото ръководство ни насочват към един смел нов свят на ИИ и Интернет на Нещата. Където да си органично човешко същество изглежда не е възможност.

https://bgprevedi.com/recent-study-shows-self-assembly-44443-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Светулка

Следваща статия

Хората ще могат да си поникнат нови зъби само за 6 години

Други интересни

Вашият коментар