Точно това се случва сега на Земята

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание сега ще говорим за това как съзнанието и телата на хората, чиито вибрации са твърде далеч от тях, взаимодействат с високовибрационните енергии, които сега идват на Земята.

Тази категория може да включва както ваксинирани, така и неваксинирани жители на вашата планета.

Сред последните може да има клонинги, биороботи, млади човешки души, нисковибрационни същества, въплътени в човешки тела.

С други думи, това са всички, които все още са напълно потопени в тримерния свят и живеят изключително според неговите закони, стандарти и модели.

Съзнанието на тези обитатели на вашата планета не е в състояние да се преструктурира за толкова кратко време и следователно да издигне физическите си тела до ново ниво на вибрации.

В резултат на това те стават заложници на старите си навици и възприемат изблиците на високовибрационните енергии с враждебност: нито съзнанието им, нито физическите им тела ги приемат.

До голяма степен поради това поведението на такива хора се променя толкова драматично към по-лошо.

Те стават по-агресивни, раздразнителни и склонни към всякакъв вид страх.

По навик те търсят защита и спасение от лидерите на своите страни, сляпо вярвайки, че те действат в техен интерес.

И тъй като емоциите на тези хора са предимно негативни, техните фини тела все повече се разрушават, което причинява различни видове заболявания във физическите им тела.

Така хората, които не могат да понесат вибрационните честоти на обновената Земя, се превръщат в чужди тела в нейното енергийно пространство.

И такова енергийно разединение неизменно ще доведе до премахването на тази категория жители на вашата планета от земния план, което е закономерен и естествен процес, на когото никой не може да повлияе.

И към това трябва да се отнасяте философски, скъпи мои!

Това са законите на природата: всяко живо същество се чувства добре в благоприятни за него условия и, напротив, умира в неестествени за него условия.

Точно това се случва сега на Земята.

Тези, които са успели да си спомнят своя истински произход и цел, възприемат новите енергии като добри, а тези, които са все още далеч от това, ги възприемат като нещо разрушително.

Често това се случва несъзнателно – на ниво Душа, която, за разлика от човешкия Ум, перфектно усеща енергиите и лесно резонира с тези, които съответстват на текущото ниво на вибрации на неговия земен „носител“.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори!

https://bgprevedi.com/foreign-bodies-44379-2/

Предишна статия

СОДОМ и ГОМОРА: СКРЫТЫЕ ГРЕХИ и отношение ЛОТА с его ДОЧЕРЯМИ (Библейская История)

Следваща статия

Кражбите в България продължават, къде е прокуратурата?

Други интересни

Вашият коментар