Роб Уотсън – Планът на илюминатите да изпържат човечеството

Автор: Няма коментари Сподели:

Предупреждението на Роб Уотсън от 2016 г. за илюминатите, които засяват нашата храна и въздух с електромагнитни наночастици, за да ни контролират или убият, се сбъдна.

Наблюдавайки масово зомбираното население, започвам да си мисля, че само някакво чудо би променило играта.

pear-syringe.jpeg

Когато Хърбърт Дж. Уелс пише Войната на световете, той си представя създания от космоса, които атакуват човечеството, използвайки напреднала технология.

Човечеството най-накрая е спасено от нашите най-основни форми на живот, бактериите, които съжителстват на тази планета.

Но какво ще стане, ако вместо човечеството, най-малките форми на живот ДНК, митохондриите и всички многобройни клетки, които обитават тази планета, бъдат атакувани?

Този тревожен сценарий е точно това, което се случва с използването на нанотехнологиите. Има дълбока загуба на биоразнообразие на тази планета и повечето от нас са били твърде заети, за да забележат, че това е умишлено.

Това нападение срещу планетата и нейните жители идва при вас благодарение на корпорациите и вашите правителства. Те са инструментите на илюминатите, малцината заблудени, които вярват, че притежават тази планета, и че човечеството е просто техни роби.

Те ни разглеждат като обезпечение или активи, с които трябва да се играе.

Но дълбоко в себе си те се страхуват да не загубят силата си и да споделят ресурсите на тази планета на по-справедлива основа.

Този Circus Maximus се играе през цялата история. Те са поставили роб след роб, армия след армия, за да поддържат своя контрол.

Днес те крият своите инициативи зад изменението на климата, докато сеят токсични аерозоли в атмосферата.

ЗОМБИ-ВИРУС И НЕГОВИЯТ СПУСЪК ОТ МОБИЛНИТЕ ТЕЛЕФОНИ

Когато правилният сигнал бъде предаден на вашия мобилен телефон, той ще активира това, което в бъдеще ще бъде описано като зомби вирус.

Далеч не е вирус, а всъщност са малки метални частици, погълнати в храната, които чакат правилния сигнал, за да бъдат активирани. Тези частици са толкова малки, че не можете да ги видите. Те са били добавяни към нашата храна и напитки от години в очакване на пълното развитие на тази ужасна технология

fry-brain.jpeg

При една тъмна (тайна) команда, активирана чрез вашия мобилен телефон или подобно устройство, тези частици ще се държат като нано-смесители, хомогенизирайки органите в близост до източника на радиация.

Когато държите мобилния си телефон в джоба на гърдите си, можете да очаквате инфаркт. Когато го носите в себе си, предният джоб на дънките ви ще изпържи органите ви. Близо до мозъка ви ще получите инсулт или друга CVA.

Ще кървим от очите, носовете, ушите и устата си.

Ще викаме от непоносима болка, докато се превръщаме в зомбита.

Подобни технологии са въведени в превозните средства, които караме.

dees-1.jpg

Технологии за дистанционно спиране, спирачки Boston, технологии за неконтролирано ускорение, технологии за дистанционно управление. Подобен всъщност на QRS-11 жироскопен чип, който може да се използва за узурпиране на управлението на самолета от пилотите.

Системата ще ни контролира и е предназначена да ни придружава.

Когато тези неща започнат да се случват, ще бъде лесно да убедите служителите на реда и въоръжените сили, че трябва да защитят останалата част от обществото от този инфекциозен вирус, като насилствено унищожат индивидите, показващи тези симптоми. Тогава ще започне избиването на човечеството.

Ние, робите, вече сме били белязани за изхвърляне от самата технология, която носим.

Той ще каже на нашите оператори къде се намираме и на кой самолет сме.

Така че тези, считани за заплаха за системата, могат да бъдат унищожени тихо и ефективно, оставяйки само доклад за някакво нежелано събитие. Защото историята винаги се пише от властимащите.

Днешните младежи се насърчават да получат знак. Знаете ли какво има в мастилото за татуировки? Честно казано не е хубаво, повече метални частици и повече рак. Но ние сме обучавани да приемаме квантовите точки и RFID и само малко приказен прах за добра мярка.

Вашият живот и този на семейството ви е в непосредствена опасност поради липса на знания.


Игрално-документален филм Комуникационна клетка

https://bgprevedi.com/rob-watson-illuminati-plan-to-fry-humanity-44366-2/

Предишна статия

Скотт Риттер: В Курске не останется не одного Украинца

Следваща статия

Пророчествата на Нострадамус и Прероденият Той в Наши Дни

Други интересни

Вашият коментар